«Άνοιγμα» Τραμπ στους τρανς: «Χρησιμοποιείστε όποια τουαλέτα επιθυμείτε»

«Άνοιγμα» Τραμπ στους τρανς: «Χρησιμοποιείστε όποια τουαλέτα επιθυμείτε»

Κατηγορία

eri200
Παρασκευή 22/04/2016 – 19:04

trump

Αρκετοί θα υποστήριζαν πως δίπλα στον όρο «υπερασπιστής των ανθρωπίνων δικαιωμάτων», δεν θα δείτε ποτέ τη φωτογραφία του Ντόναλντ Τραμπ.

Ωστόσο, όσο ο «κλοιός» στενεύει και οι προκριματικές οδεύουν προς το τέλος, ο Ντόναλντ Τραμπ συνειδητοποιεί ότι δύσκολα θα συγκεντρώσει τον μαγικό αριθμό των 1237 εκλεκτόρων ώστε να πάρει αυτόματα το προεδρικό χρίσμα των Ρεπουμπλικάνων.

Γι’ αυτό και αποφάσισε να γίνει «ελαστικός» απέναντι σε ζητήματα που αφορούν τη γκέι και λεσβιασκή κοινότητα των ΗΠΑ, μήπως και διευρύνει τη δεξαμενή των ψηφοφόρων του.

Καλεσμένος σε τηλεοπτική εκπομπή, ο νεοϋορκέζος μεγιστάνας ερωτήθηκε αν θα είναι «ένας πρόεδρος για όλους τους αμερικανούς» και συνεπώς αν θα επέτρεπε στους τρανσέξουαλ να χρησιμοποιήσουν όποια τουαλέτα επιθυμούν, είτε την ανδρική, είτε τη γυναικεία.

Αφορμή για την ερώτηση στάθηκε η νέα νομοθεσία που εφαρμόζεται εδώ και ένα μήνα στη Βόρεια Καρολίνα, όπου οι τρανς είναι υποχρεωμένοι να επισκέπτονται μόνο τις γυναικείες τουαλέτες.

«Η Β. Καρολίνα έκανε κάτι που ήταν πολύ έντονο […] και υπάρχουν πολλά προβλήματα», απάντησε ο Τραμπ.

Τότε ο παρουσιαστής της εκπομπής επικαλέστηκε το παράδειγμα της Κέιτλιν Τζένερ, εκ των διασημότερων τρανς προσωπικοτήτων στις ΗΠΑ.

«Δηλαδή αν ερχόταν η Κέιτλιν Τζένερ στον ουρανοξύστη σου και ήθελε να χρησιμοποιήσει την τουαλέτα, εσύ θα την άφηνες να μπει σε όποιο ήθελε;»

«Ναι, ακριβώς αυτό», απάντησε ο Τραμπ.

 

 

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...