Άνοιξε το λογαριασμό του ρεύματος και… έμεινε με το στόμα ανοιχτό! Καλούνταν να πληρώσει 284 δισεκατομμύρια δολάρια!

Άνοιξε το λογαριασμό του ρεύματος και… έμεινε με το στόμα ανοιχτό! Καλούνταν να πληρώσει 284 δισεκατομμύρια δολάρια!

Με το στόμα ανοιχτό έμεινε μία Αμερικανίδα, η Mary Horomanski, όταν είδε στις αρχές Δεκεμβρίου τον λογαριασμό του ηλεκτρικού ρεύματος!

«Πήγα να λιποθυμήσω», είπε η 58χρονη που αντίκρισε τον… φουσκωμένο λογαριασμό του ηλεκτρικού ρεύματος.

Και πώς να μην λιποθυμήσει, αφού ο λογαριασμός της έφτανε τα 284.460.000.000 δολάρια. Μάλιστα όπως η ίδια εξομολογείται την ώρα που είδε τα ψηφία σκέφτηκε ότι για όλα έφταιγε το χριστουγεννιάτικο δένδρο που είχε στολίσει με πολύχρωμα λαμπιόνια.

2

Το μόνο θετικό ήταν ότι η κυρία Horomanski μπορούσε να αποπληρώσει το λογαριασμό έως το Νοέμβριου του 2018. Πριν, όμως, κατεβάσει τον διακόπτη, η 58χρονη έστειλε μήνυμα στο μεγάλο της γιο, προκειμένου αυτός να επικοινωνήσει με τον πάροχο του ηλεκτρικού ρεύματος.

2

Τελικά, αποδείχτηκε ότι για το υπέρογκο ποσό δεν ευθυνόντουσαν τα λαμπιόνια, αλλά ένα λάθος της εταιρείας. Μετά από λίγη ώρα η Horomanski είδε το ποσό να μειώνεται και η οφειλή της να είναι μόνο 284,46 δολάρια…

Πηγή: http://www.kontranews.gr/KOSMOS/315276-Anoixe-to-logariasmo-toy-reymatos-kai-emeine-me-to-stoma-anoichto-Kaloyntan-na-plerosei-284-disekatommyria-dolaria ΚΟΣΜΟΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...