Άντρας επιτέθηκε με μαχαίρι και σκότωσε παιδιά στη Σαγκάη

Άντρας επιτέθηκε με μαχαίρι και σκότωσε παιδιά στη Σαγκάη

Άντρας επιτέθηκε με μαχαίρι και σκότωσε παιδιά στη Σαγκάη

Ένας άνδρας επιτέθηκε με μαχαίρι σε τρεις μαθητές και μία μητέρα, στην είσοδο ενός δημοτικού σχολείου στην περιοχή Σούχουϊ στην κεντρική Σανγκάη, με αποτέλεσμα δύο από τα μικρά παιδιά να βρουν το θάνατο.

Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία της Σούχουϊ στον επίσημο λογαριασμό της στο κινεζικό μέσο κοινωνικής δικτύωσης Weibo, ο 29χρονος επιτέθηκε σε τρία αγόρια και μια μητέρα με ένα μαχαίρι για λαχανικά γύρω στις 11:30 τοπική ώρα -06:30 ώρα Ελλάδος.

Τα θύματα διακομίσθηκαν στο νοσοκομείο, αλλά τα δύο παιδιά υπέκυψαν στα τραύματά τους. Η αστυνομία διευκρίνισε ότι δεν απειλείται η ζωή του τρίτου αγοριού και της μητέρας στην οποία επιτέθηκε επίσης ο 29χρονος.

Ο άνδρας συνελήφθη επιτόπου. Σύμφωνα με την αστυνομία είναι άνεργος και οργισμένος με την κοινωνία. Φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στο Weibo δείχνει κάποιους να δένουν το δράστη με σκοινιά πάνω σε ένα πεζοδρόμιο.

Γενικά αν και τα βίαια εγκλήματα σπανίζουν στην Κίνα και οι έλεγχοι για όπλα είναι πολύ αυστηροί, τα τελευταία χρόνια έχουν σημειωθεί στη χώρα κάποιες επιθέσεις εναντίον παιδιών, με μαχαίρι ή τσεκούρι.

Χαρακτηριστική είναι η υπόθεση ενός 28χρονου, που τον Απρίλιο μαχαίρωσε μέχρι θανάτου επτά μαθητές γυμνασίου στην Κίνα από το σχολείο στη βορειοδυτική επαρχία Σαανσί, ως εκδίκηση για τον σχολικό εκφοβισμό που είχε βιώσει ο ίδιος.

 

Πηγή: http://www.kontranews.gr/KOSMOS/335927-Antras-epitetheke-me-machairi-kai-skotose-paidia-ste-Sagkae ΚΟΣΜΟΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...