Άρεσαν τα μελομακάρονα στον Τζον Κέρι υπουργό των εξωτερικών των ΗΠΑ

Άρεσαν τα μελομακάρονα στον Τζον Κέρι υπουργό των εξωτερικών των ΗΠΑ

Με τη χαρακτηριστική άνεση που τον διακρίνει ο Αμερικανός ΥΠΕΞ όχι μόνο φωτογραφήθηκε με ένα παπάκι στο χέρι αλλά μπήκε σε ένα φούρνο στο κέντρο της Αθήνας για να συνομιλήσει με τους ιδιοκτήτες του! Κάπου εκεί πήρε ως φίλεμα και ένα μελομακάρονο.

Η πρώτη στάση του Αμερικανού ΥΠΕΞ στην Αθήνα ήταν στο κέντρο της πόλης στην πλατεία Βικτωρίας όπου βρίσκεται η ΜΚΟ «Μέλισσες». Εκεί συνομίλησε με τους υπαλλήλους της ΜΚΟ αλλά και με πρόσφυγες που φιλοξενούνται εκεί, μιας και η ΜΚΟ ασχολείται αποκλειστικά με θέματα μεταναστευτικά. Ο Τζον Κέρι φωτογραφήθηκε με τις φιλοξενούμενος, χωρίς να διστάσει να χαμογελάσει στο φακό ακόμη και κρατώντας ένα κίτρινο παπάκι.

Και δεν σταμάτησε τις εκπλήξεις εκεί. Ο Αμερικανός ΥΠΕΞ βγαίνοντας από τα γραφεία της ΜΚΟ εντόπισε ένα κύριο που είχε βγει στο πεζοδρόμιο, έξω από το μαγαζί του, ένα συνοικιακό φούρνο και τον χειροκροτούσε. Και αμέσως τον πλησίασε, τον χαιρέτισε, ενώ αντάλλαξαν και μερικές κουβέντες. Κάπου εκεί παρενέβη και η κόρη του φούρναρη κερνώντας τον Τζον Κέρι ένα μελομακάρονο. Του εξήγησαν μάλιστα πως πρόκειται για ελληνικό χριστουγεννιάτικο γλυκό κι εκείνος το πήρε ευχαριστώντας, ενώ προφανώς, δεν δοκίμασε επί τόπου το φίλεμα, όσο νόστιμο και να φαινόταν.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...