Άρον, άρον συμβιβασμό ΗΠΑ- Deutsche Bank, θέλουν οι Γερμανοί!

Deutsche Bank

Να κλείσει άρον άρον, η «πληγή» της Deutsche Bank, θέλει η γερμανική κυβέρνηση και ειδικά το θέμα με το πρόστιμο των 14 δις δολαρίων από το υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ.

Το πρόστιμο για τις πωλήσεις τιτλοποιημένων στεγαστικών δανείων, όσο μένει ανοιχτό, κάνει κακό στην τράπεζα που δυσκολεύεται να πείσει τους επενδυτές ότι μπορεί να ανατρέψει τα δεδομένα και να επιστρέψει στις καλές εποχές, αλλά φαίνεται ότι κάνει ζημιά και στην Καγκελαρία, καθώς είναι μένα ακόμα ανοικτό μέτωπο για την Άνγκελα Μέρκελ και ειδικά τώρα που όλη η Γερμανία βρίσκεται «για τα καλά», σε προεκλογική περίοδο, μπορεί να της κοστίσει ψήφους.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Bloomberg, που επικαλείται αξιωματούχους της γερμανικής κυβέρνησης, χρειάζεται γρήγορος συμβιβασμός, για να μπορέσει η τράπεζα να εστιάσει στου επιχειρηματικό μοντέλο της.

«Αφού η Deutsche Bank θα έχει συμβιβασθεί με τους Αμερικάνους, θα μπορεί και πάλι να συγκεντρωθεί στα θέματά της», δήλωσε ο αντιπρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, του CDU (του κόμματος της Άγκελα Μέρκελ),  Μίχαελ Φουξ,.  Η διοίκηση της τράπεζας χρειάζεται χρόνο για να διορθώσει τα λάθη 10 χρόνων, τόνισε.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...