«Άσφαιροι» Πλατανιάς και Ηρακλής

«Άσφαιροι» Πλατανιάς και Ηρακλής

Ο Πλατανιάς είχε τον πρώτο λόγο στο παιχνίδι ωστόσο δεν μπόρεσε να αξιοποιήσει την κατοχή της μπάλας και έτσι έμεινε στο 0-0 με τον Ηρακλή, σε ένα παιχνίδι που δεν είχε φάσεις.

Οι Κρητικοί από την αρχή της αναμέτρησης φάνηκε ότι θα είναι τα αφεντικά. Ο Πλατανιάς ήταν πιο δραστήριος είχε κάποιες ευκαιρίες ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο τις οποίες όμως δεν μπόρεσε να μετατρέψει σε άλλο ένα παιχνίδι σε γκολ.

Ο Ηρακλής κατάφερε και δραπέτευσε με τον βαθμό της ισοπαλίας και φτάνει στους 4 βαθμούς, αντίθετα αυτός είναι ο πρώτο βαθμός για τον Πλατανιά στο πρωτάθλημα.

Με 10 παίκτες έπαιζε ο Ηρακλής από το 85′ μετά την αποβολή του Μπαρτολίνι. Δοκάρι είχε ο Πλατανιάς στο 81′.

Μόλις μία ουσιαστική φάση είχε το πρώτο μέρος. Στο 2′ ο Λάζαρ έπιασε ένα μακρινό σουτ με τον Ολιμπά να αναγκάζεται να τεντώσει το κορμί του για να διώξει σε κόρνερ.

Στο 11′ ο Κυριακίδης έκανε ένα σουτ από πλάγια θέση και έξω από την περιοχή, ωστόσο η μπάλα πέρασε άουτ χωρίς να ανησυχήσει ο πορτιέρο του Πλατανιά.

Από εκεί και πέρα οι γηπεδούχοι είχαν την κατοχή και προσπαθούσαν να απειλήσουν αλλά δεν κατάφεραν κάτι ουσιαστικό.

Στο δεύτερο μέρος το σκηνικό άλλαξε, όχι ως προς την κυριαρχία αλλά ως προς την… ζωντάνια.

Ο Πλατανιάς ήταν αρκετά πιο δραστήριος και στο 51′ Βάντερσον έβγαλε τη σέντρα, ο Γιακουμάκης έπιασε την κεφαλιά αλλά ο Στάμου παραχώρησε κόρνερ. Δύο λεπτά αργότερα ο Μιλούνοβιτς πιάνει ένα σουτ με τη μπάλα να κοντράρει και να φεύγει εκτός, ενώ την ίδια κατάληξη είχε και το σουτ του Μενδρινού στο 58′.

Ο Ηρακλής είχε περιοριστεί σε έναν παθητικό ρόλο και ήταν εμφανές ότι ήθελε να κρατήσει το 0-0.

Στο 70′ ο Πάγκαλος έβγαλε τη σέντρα από δεξιά, ο Στάμου προσπάθησε να απομακρύνει αλλά παραλίγο να πετύχει αυτογκόλ, με τον Περνίς να αποκρούει σε κόρνερ.

Στο 81′ Ο Ράμος δεν πρόλαβε να κάνει την κοντινή προβολή μετά από σέντρα του Κουλιμπαλί και έτσι ο Μακρής έδιωξε σε κόρνερ. Από την εκτέλεση αυτού ο Πλατανιάς είχε δοκάρι, όταν ο Κουλιμπαλί έκανε το γυριστό σουτ αλλά η μπάλα σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι της εστίας του Ηρακλή.

Στο 85′ ο Μπαρτολίνι μαρκάρει τον Ράμος και ο Λαμπρόπουλος του δείχνει την δεύτερη κίτρινη κάρτα και έτσι παίρνει τον δρόμο για τα αποδυτήρια.

Τρία λεπτά αργότερα ο Βάντερσον κάνει ένα σουτ, η μπάλα κοντράρει και περνάει κόρνερ.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Γιώργος Παράσχος): Ολιμπά, Κουλιμπαλί, Μπανανά, Σελίν, Βάντερσον, Γκνιάτιτς, Στανισάβλιεβιτς (46’ Μενδρινός), Ντίνας, Μιλούνοβιτς (66’ Ράμος), Πάγκαλος (77’ Ανγκούλο), Γιακουμάκης.

ΗΡΑΚΛΗΣ (Νίκος Παπαδόπουλος): Περνίς, Μπουκουβάλας, Στάμου, Μπαρτολίνι, Καρλίτος (54’ Σαραμαντάς), Ιντζόγλου, Πουρτουλίδης (67’ Μακρής), Κυριακίδης, Λάζαρ, Πασάς, Βέλλιος (74’ Λουκίνας).

Πηγή: Pamesports.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...