Άτακτος, playboy και εκκεντρικός – Αυτός είναι ο 63χρονος νέος βασιλιάς της Ταϊλάνδης (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Άτακτος, playboy και εκκεντρικός – Αυτός είναι ο 63χρονος νέος βασιλιάς της Ταϊλάνδης (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

main

Ο πατέρας του ήταν ο μακροβιότερος μονάρχης στον πλανήτη και ως εκ τούτου ο 63χρονος Μάχα Βατζιραλονγκόρν άργησε να ανέβει στον θρόνο.

Μετά τον θάνατο του βασιλιά της Ταϊλάνδης, Μπουμιμπόλ, ήρθε η μεγάλη ώρα για τον πρίγκιπα να πάρει τα «ηνία».

Όπως αναφέρουν τα διεθνή ΜΜΕ, μεγάλη είναι η αγάπη του νέου βασιλιά για τα αεροπλάνα, τα γρήγορα αυτοκίνητα, τα πάρτι, τα ταξίδια, τα όπλα και τη χλιδάτη ζωή. Μάλιστα, δεν είναι λίγες οι φωτογραφίες από το εκκεντρικό παρελθόν του που κάνουν τις τελευταίες ώρες τον γύρο των μίντια.

Μερικές φωτογραφίες δείχνουν τον Μάχα Βατζιραλονγκόρν στο αεροδρόμιο του Μονάχου με αμφίεση που κάθε άλλο παρά σε βασιλική αρμόζει. Ο ίδιος φαίνεται να φοράει ένα τζιν παντελόνι, ένα κοντό άσπρο φανελάκι και να έχει στο χέρι και την πλάτη του ένα ψεύτικο τατουάζ.

 

1

2

 

«Ο γιος μου είναι λίγο Δον Ζουάν. Οι γυναίκες τον βρίσκουν αρκετά ενδιαφέρον και εκείνος αγαπά πολύ τις γυναίκες» είχε δηλώσει η μητέρα του βασίλισσα Σιρίκιτ.

Ο Μάχα Βατζιραλονγκόρν έχει κάνει τρεις αποτυχημένους γάμους από τους οποίους έχει αποκτήσει επτά παιδιά, ενώ έχει φερθεί πολύ σκληρά και στις τρεις πρώην γυναίκες του.

Στην τελευταία πρώην σύζυγό του έκανε δώρο στους γονείς της… ποινή δυόμιση ετών με την κατηγορία της «βασιλικής δυσφήμισης».

Το 2007 ήρθε ένα βίντεο στη δημοσιότητα που έδειχνε την τρίτη σύζυγο του Μάχα Βατζιραλονγκόρν, την πριγκίπισσα Σριρασμί, πρώην σερβιτόρα σε μπαρ, να κυκλοφορεί  τόπλες στο πάρτι γενεθλίων της, ενώ τρώει τούρτα μαζί με τον αγαπημένο σκύλο της οικογένειας, τον Φου Φου.

 

 

Αλλά και οι προηγούμενοι δύο γάμοι του δεν είχαν και το καλύτερο τέλος! Από τον πρώτο του γάμο, με την ξαδέρφη του, απέκτησε πέντε παιδιά αλλά τελικά ήταν της ερωμένης του!

Αργότερα, παντρεύτηκε την ερωμένη του αλλά την παράτησε αναγκάζοντάς την μάλιστα να εγκαταλείψει ακόμα και τη χώρα.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...