Άτυχη στον έρωτα η Britney Spears: «Ναυάγιο» το ραντεβού, έχασε τρία κιλά μέχρι να γυρίσει σπίτι!

main

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς θα απολαμβάνει δίχως τύψεις ένα γεμάτο μπολ με λαχταριστό παγωτό μετά από ένα αποτυχημένο ραντεβού. Τουλάχιστον αυτό μας λέει στη νέα συνέντευξη που παραχώρησε στην αμερικανική έκδοση του περιοδικού Marie Claire.

Η ερωτική ζωή της – ή έστω η απουσία αυτής – δρα καταλυτικά στη δίαιτά της. Η τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι ήταν τόσο αγχωμένη όταν μετά από αρκετό καιρό βγήκε επιτέλους ραντεβού με έναν άνδρα που της άρεσε πολύ, που έχασε τρία κιλά πριν καλά καλά τελειώσει η βραδιά.

«Πήγε πολύ χάλια το ραντεβού. Εννοώ, πραγματικά ήταν άθλιο. Είμαι μόνη εδώ και πολύ καιρό και βγήκα ραντεβού με έναν τύπο που γούσταρα», εξομολογείται η τραγουδίστρια, που είδε τελικά τις προσδοκίες της να διαψεύδονται….

 

1

 

«Αγχώθηκα τόσο πολύ, ανησυχούσα ότι δεν θα του αρέσω. Το βράδυ ανέβηκα στη ζυγαριά και είδα ότι είχα χάσει τρία κιλά», δηλώνει η σταρ της ποπ και μας εξηγεί τί πήγε στραβά στο ραντεβού: «Πήγαμε σινεμά και σχεδόν από την πρώτη στιγμή είδα ότι το πράγμα δεν ‘δούλευε’, Ήταν κάπως άβολα. Έτσι, μετά την ταινία, γύρισα σπίτι μου κι αυτό ήταν όλο».

 

2

 

Όχι, δεν είναι ασύλληπτοι οι λόγοι ενός αποτυχημένου ραντεβού για μία σταρ όπως η Μπρίτνεϊ. Άλλωστε, οι δύο αποτυχημένοι γάμοι της είναι απόδειξη ότι η δημοσιότητα και το σταριλίκι δεν εγγυώνται το «έζησαν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα».

 

3

 

«Απλά, δεν του έκανα κλικ. Μου άρεσε, όμως σίγουρα εκείνος δεν ένιωθε το ίδιο. Συμβαίνει στον καθένα. Η διασημότητα δεν σε κάνει διαφορετικό από τους υπόλοιπους».

 

Κουράγιο Μπρίτνεϊ… εκείνος θα χάσει!

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...