Έκανε τατουάζ στο μάτι και το μετανιώνει πικρά – Δείτε γιατί! (Εικόνες)

Έκανε τατουάζ στο μάτι και το μετανιώνει πικρά – Δείτε γιατί! (Εικόνες)

Έκανε τατουάζ στο μάτι και το μετανιώνει πικρά – Δείτε γιατί!

Το 24χρονο μοντέλο από τον Καναδά Catt Gallinger εμπιστεύτηκε τον σύντροφό της, έναν tattoo artist, για να της «χτυπήσει» τατουάζ στο μάτι και τώρα το μετανιώνει πικρά καθώς κινδυνεύει να χάσει την όρασή της μιας και το όλο εγχείρημα απέτυχε.

«Ο καλλιτέχνης, πρώην σύντροφός μου, με πίεζε να το κάνω. Ήμασταν μαζί μόνο ένα μήνα, αλλά τον ήξερα πολλά χρόνια. Πίστευα ότι μπορούσα να τον εμπιστευτώ γιατί είχε κάνει παρόμοιες δουλειές. Έκανα λάθος» αναφέρει η Huffington Post, επικαλούμενη τις δηλώσεις της 24χρονης στο Vice.

ati2

Σύμφωνα με την Gallinger ο Eric Brown χρησιμοποίησε μια πολύ μεγάλη βελόνα, την οποία έβαλε πολύ βαθιά στο μάτι της και χρησιμοποίησε «καθαρό μελάνι» αντί για μελάνι διαλυμένο σε αλατούχο διάλυμα.

ταττουάζ

Αμέσως μετά το τατουάζ πήγε στο νοσοκομείο με πρήξιμο και πόνο αλλά οι γιατροί την έστειλαν στο σπίτι καθώς δεν έβλεπαν να υπάρχει κάτι ανησυχητικό. Πήγε για δεύτερη φορά στο γιατρό καθώς τα συμπτώματα επέμεναν. Πλέον το νεαρό μοντέλο δεν βλέπει καλά και αναμένεται να χειρουργηθεί μέσα στην εβδομάδα.

ati3

Ο Brown, μιλώντας στο CBC, έριξε το φταίξιμο στην Catt κατηγορώντας την ότι δεν περιποιήθηκε το μάτι της μετά τη διαδικασία και δεν έβαζε σταγόνες όπως της είχε συστήσει.

 

Πηγή: http://www.kontranews.gr/KOSMOS/303769-Ekane-tatoyaz-sto-mati-kai-to-metanionei-pikra-Deite-giati-Eikones ΚΟΣΜΟΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...