Έκαψαν ζωντανή 19χρονη επειδή αρνήθηκε γάμο από προξενιό

Τετάρτη 01/06/2016 – 17:37Την τελευταία της πνοή ‘αφησε μία νεαρή Πακιστανή η οποία υποβλήθηκε σε βασανιστήρια και παραδόθηκε στην πυρά στο βορειοανατολικό Πακιστάν επειδή… αρνήθηκε να παντρευτεί τον γιο του πρώην αφεντικού της!
Ειδικότερα, η Μαρία Σαντακάτ, 19 ετών, δέχθηκε επίθεση τη Δευτέρα από μια ομάδα ανθρώπων στο χωριό Άνω Ντεβάλ, κοντά στο Μούρι, τόπο παραθερισμού κοντά στην πρωτεύουσα Ισλαμαμπάντ.
“Βασανίσθηκε και μετά κάηκε ζωντανή. Την μεταφέραμε στο νοσοκομείο στο Ισλαμαμπάντ, αλλά σήμερα υπέκυψε στα τραύματά της”, δήλωσε σήμερα ο Αμπντούλ Μπασίτ, ο θείος του θύματος, στο AFP μπροστά από τη μονάδα εγκαυμάτων του Πακιστανικού Ινστιτούτου Ιατρικών Επιστημών (PIMS).
Πενθούντες συγγενείς διαμαρτυρήθηκαν και εξέφρασαν με ένταση τα συναισθήματά τους, καθώς η αστυνομία μετέφερε τη σορό της σε ένα άλλο ίδρυμα για να υποβληθεί σε νεκροψία.
Σύμφωνα με τον Μπασίτ, η ανιψιά του δέχθηκε επίθεση από τον διευθυντή ενός ιδιωτικού σχολείου, στο οποίο είχε διδάξει, και από συνεργούς του, επειδή αρνήθηκε να παντρευτεί τον γιο του.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...