Έκλεισε το ψηλοδέλτιο στη Χάλκεια για την παράταξη Λουκόπουλου.Δείπνο στο Τρίκορφο. Φωτο

Συνάντηση στελεχών και φίλων   της παράταξης Λουκόπουλου  πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου 16/3 σε γνωστή ψησταριά στο Τρίκορφο Ναυπακτίας, η συνάντηση  συνέπεσε με την οριστικοποίηση του ψηφοδελτίου για την Ενωτική Πρωτοβουλία στη Χάλκεια, που σύμφωνα με πληροφορίες του Nafpaktianews.gr θα ανακοινωθεί και επίσημα τις επόμενες ημέρες. Στο δείπνο παρευρέθηκαν περίπου εξήντα άτομα μεταξύ αυτών άτομα και από  τις δημοτικές ενότητες του πρώην Δήμου Χάλκειας.

Δείτε Φωτο:

DSC_0161 DSC_0160 DSC_0159 DSC_0158 DSC_0157 DSC_0156 DSC_0152 DSC_0149 DSC_0146 DSC_0143 DSC_0141 DSC_0140 DSC_0139 DSC_0137 DSC_0136 DSC_0135 DSC_0133 DSC_0129



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

28 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ο Τάκης όπως φαίνεται θα πάρει όλα τα τοπικά με περίπατο έχει δυνατη ομάδα και νέους ανθρώπους μαζί του με όραμα και τον ίδιο σωστό καθοδηγητή και αξιοπρεπή άνθρωπο. Τάκη προχώρα δυναμικά

  2. Ο Σαλαμούρας και αυτός μαζί; Τελικά δεν χρειάζεται πολύ να ξεφτιλιστεί κάποιος. Τόσες πολλές συνιστώσες μαζί ούτε ο σύριζα δεν τις έχει. Από άκρα δεξιά μέχρι άκρα αριστερά. Να περάσετε από όλες τις ταβέρνες του Δήμου παιδιά να το ευχαριστηθείτε για τους επόμενους τρείς μήνες γιατί μετά θα περιμένετε άλλα πέντε χρόνια να τις ξαναδείτε. Παπαθανάσης FOR EVER

  3. ευτχως που η ναυπακτος ειναι πολυ μικρη και γνωριζομαστε ολοι πολυ καλα. Και τον καθενα τον ακολουθει και το παρελθον του. Ολη αυτη η παρεα δουλευει για τον παπαθαναση η τον μπουλε. Ο νοων νοητω…..

  4. Ρε 1:22 ταλιμπάν του Θανασάκη τράβα για ύπνο που θες να κάνεις και πολιτική με τελιωμένες καταστάσεις το ξέρεις οτι ο μεγάλος υπερδήμαρχος που λες δεν συμπληρώνει συνδιασμό.

  5. Ρέ 1:29 μην ανχώνεσαι τόσο πολύ για μας, άλλωστε αν χρειαστούμε βοήθεια θα φωνάξουμε τον κοτσανά με τον Σαλαμούρα να μας βοηθήσουν, η τον ιδεολόγο τον κοτρωνιά , η καλίτερα τον Σιαμαντά,όλα τα μπουμπούκια μαζί. Καληνύχτα σας και ζήστε το ονειρό σας γιατί θα ξυπνήσετε γρήγορα

  6. ΠΡΑΜΑΤΙ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΛΟΥΚΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗΝ ΧΑΛΚΕΙΑ ΑΠΑΡΤΙΖΕΤΕ ΑΠΟ ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΚΛΕΚΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

  7. Με χαμηλούς τόνους ο Τάκης κλείνει παντού και με ιδιαίτερη ευκολία υποψηφίους από όλους του χώρους όσο και να θέλουν κάποιοι να τον χρεώσουν σε κόμματα. Βέβαια όλα αυτά γίνονται γιατι έχουν καταλάβει οτι το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω

  8. Είμαι από το Τρίκορφο. Είδα απόψε στο μαγαζί του κόπανου πολύ κόσμο και πήγα από κεί. Πράγματι κόσμος πολύς. Ήταν ο συδυασμός του Λουκόπουλου. Και πολλοί από τα χωριά μας και από το Γαλατά. Είδα από τη Ναύπακτο αξιόλογους ανθρώπους και τον κύριο Λουκόπουλο και πήγα και τον χαιρέτησα. Αξιοπρεπέστατος και σεμνός άνθρωπος. Μου έκανε μεγάλη εντύπωση ότι όταν πήγα να τον χαιρετήσω σηκώθηκε όρθιος και μου μετέδωσε έναν πηγαίο σεβασμό. Θα τον ψηφίσω και θα προσπαθήσω να τον βοηθήσω όσο μπορώ. Το αξίζει και πιστεύω με όσα ακούω ότι είναι η ιδανική λύση για το Δήμο μας. Καλή επιτυχία κύριε Λουκόπουλε.

  9. Σύμφωνω φίλε για τον Χαλαζιά και τον πρόεδρο ένα απόλυτο μηδέν ευτυχώς από ότι λένε στα καφενεία τουλάχιστον θα φτιάξουν το κοινοτικο γραφείο τώρα στο τέλος . Διαφορετικά δεν θα είχαν κάνει τίποτα ας καταλάβει ο κόσμος του Τρικόρφου τι γίνεται και να τους ρίξει μαύρο στο Μαυρογιαλούρο της πολιτικής κ. Χαλαζιά που τον γέλασε ο Μπουλές δίνοντας του τον τίτλο του εκπρόσωπου τύπου . Αλήθεια Νικολάκη έχεις γράψει καμία ανακοίνωση εσύ. και κάτι άλλο είναι αλήθεια ότι γυρνάς πόρτα πόρτα και σου λένε όλοι ναί συμβουλή μην τους πιστεύεις σε δουλεύουν..

  10. Μπράβο Τάκη ! Βάλε στην κεφαλή του τραπεζιού τον Κοτρωνιά , όχι ότι δεν ξέραμε ποιος κάνει κουμάντο ! Αυτός ο Καρακώστας τελικά είναι για πολλή λύπηση ! Κρίμα για τη κατρακύλα του ! Κάποτε πάλευε με Γκέκα , Υφαντή , Κριτσα, Πολιτοπούλου , Φούντα ! Και τώρα συντρώει με κάθε καρυδιάς καρύδι , μονο και μόνο για ” να πάρει το Δήμο” ! Ντροπή ρε Κώστα ! Κι εσύ Τακη άσε τις ψευτομαγκιές κι αν έχεις τα κότσια, βγες να αντιμετωπίσεις στα ίσα Γούλα- Μπουλέ ! Αρκετα σε “κρύψανε” ! Μόνο φωτογραφίες βγάζεις και 3 γνωμικά έχεις πει !

  11. κύριε Λουκόπουλε καλή επιτυχία σου εύχομαι. όταν βγεις με το καλό πρέπει να δώσεις αρμοδιότητες εδώ στους τοπικούς που ξέρουν τα προβλήματα. ο άλλος μας μπούχτησε στο ψέμα. Ερχόταν μο΄νο σε εκδηλώσεις με τη ζαμπάρα και μας κορόιδευε. Υποτιμούσε τη νοημοσύνη μας. Αυτούς που είχε συμβούλους από δω το Χαλαζιά και τον Καλαβρουζιώτη ήταν ανύπαρτοι. Τα χωριά μας είναι περήφανα και αγαπάνε τη Ναύπακτο. Θέλουμε να μας ανταποδώσετε αυτή την αγάπη με έργα και ενδιαφέρον. Είδα στην εκδήλωση απόψε αξιόλογους ανθρώπους από την περιοχή μας. Ο Αντώνης ο δικός μας είναι αξιόλογος και αγαπάει το Τρίκορφο. Ο Αντωνόπουλος ο Βασίλης από το Αλμπάνιείναι μαχητής και γνώστης των προβλημάτων. Ο Γιάννης ο Ράπτης και ο Γιάννης Σπυρόπουλος αξιόλογα πρόσωπα μπορούν να προσφέρουν παρα πολλά πράγματα στον τόπο μας. Είδα νέα παιδιά στα ψηφοδέλτια τα τοπικά και αυτό μου δίνει κουράγιο για το μέλλον των χωριών μας. Καλό αγώνα και είμαι σίγουρος για τη νίκη και για καλύτερη τύχη για τα χωριά μας. Είμαστε μαζί σου.

  12. ποια. χαλκεια ολοι απο αλλου εχουν ερθει να εκμεταλευτουν την ευκαιρια να φανε .. αλλωσστε ειναι γνωστοι! στη χαλκεια χαλαρα τριτοι!

  13. ΤΙΓΚΑ ΣΤΗΝ ΝΕΟΛΑΙΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΠΑΝΕ ΤΗΝ ΝΑΥΠΑΚΤΟ ΜΠΡΟΣΤΑ? ΜΕ ΤΙ ΚΙΝΗΤΡΟ ? ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ?

    • agaphte anonyme…poios kserei poso volemenos eisai k esu apo ton mpoule pou milas gi autoys tous sintaksiouxous. eidame ti ekane k o papathanashs pou einai ypotithetai neos anthrwpos me nees idees, omoiws k o mpoules pou einai megaluteros kai upotithetai eixe peira sta themata ths polhs! ti shmasia exei h hlikia me to an tha kanei kati kapoios gia ton topo tou?? mathe na milas gia autous tous anthrwpous pou einai aksioi oikogeniarxes kai aksioi anthrwpoi me ides!!

  14. γραφουν οι συριζαιοι οτι εκλεισαν στην χαλκεια για να τσιμπαει ο κοσμος.
    η χαλκεια την εχει κλεισει απο καιρο αλλος.
    το αποτελεσμα θα το δειτε το μαιο προκλητικα συριζακια που θελετε να κανετε επειδιξη δυναμεως με τα ψητα αρνια.

  15. Οταν ο Τακης κλεινει ψηφοδελτιο μετα κανει και τραπεζι; Ειστε για τα πανηγυρια εσεις με τις μολοτωφ συριζαιοι που νομιζετε οτι ετσι θα σας προσεξει ο κοσμος. Μονο αυτοι που τρωνε τζαπα σας προσεχουν. Κακα μαντατα ερχονται για εσας!

  16. Οι καλύτεροι με τους καλύτερους.Τάκη σε ευχαριστούμε που μας έδωσες επιλογή σε αυτές τις εκλογές…σε ευχαριστούμε που μας έδωσες ελπίδα.Καλό αγώνα,η Ναυπακτία σε χρειάζεται.

  17. Ο Τάκης σε ιδέες και σε νοοτροπία είναι πιο νέος από όλους και είναι τιμή μας που διεκδικεί την ψήφο μας.Επίσης ξέρουμε όλοι πως κατεβαίνει μόνο για να δώσει.Δεν του λέει τίποτα η θέση του δημάρχου σαν προσωπική φιλοδοξία.με την οργανωτικότητα του και την εξυπνάδα του εξάλλου πέτυχε πολλά στη ζωή του.

  18. Ο ΚΟΥΚΟΥΝΑΣ ΕΦΑΓΕ ΠΑΙΔΙΑ; ΟΠΟΥ ΤΣΑΠΑ ΠΡΩΤΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΤΡΩΝΙΑ. ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ. ΟΤΑΝ ΜΥΡΙΖΟΝΤΑΝ ΦΑΓΗΤΟ ΕΤΡΕΧΑΝ ΠΡΩΤΟΙ. ΞΕΦΤΙΛΕΣ!!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...