Έμειναν κρεμασμένοι ανάποδα για μισή ώρα σε ύψος 20 μέτρων (Εικόνες)

Έμειναν κρεμασμένοι ανάποδα για μισή ώρα σε ύψος 20 μέτρων (Εικόνες)

Κατηγορία

christos.papad…
Δευτέρα 02/05/2016 – 23:31

Έμειναν κρεμασμένοι ανάποδα για μισή ώρα σε ύψος 20 μέτρων (Εικόνες

ΣΕ ΤΡΑΙΝΑΚΙ ΣΕ ΠΑΡΚΟ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ ΣΤΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ                                                 

Στιγμές τρόμου έζησαν σήμερα οι επισκέπτες του θεματικού πάρκου Alton Towers στη Βρετανία, όταν το ολοκαίνουργιο τραινάκι rollercoaster στο οποίο επέβαιναν ξαφνικά έπαθε βλάβη, αφήνοντάς τους να κρέμονται ανάποδα, σε ύψος 20 μέτρων για πάνω από μισή ώρα.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, το τραινάκι με ονομασία Air Galactica ήταν ολοκαίνουργιο και είχε κοστίσει στο θεματικό πάρκο πολλά εκατομμύρια λίρες. Ωστόσο, ακινητοποιήθηκε στην κορυφή της πρώτης «λούπας» της διαδρομής του γύρω στις δύο το μεσημέρι, την ώρα που έπεφτε μάλιστα καταρρακτώδης βροχή.

Για πάνω από μισή ώρα οι επιβάτες παρέμειναν κρεμασμένοι ανάποδα, με το αίμα να τους έχει ανέβει στο κεφάλι και τη βροχή να τους κάνει μούσκεμα, μέχρι τελικά να φτιαχτεί η βλάβη και να μπορέσουν να κατέβουν από το τραινάκι του… τρόμου.

Όλο αυτό το διάστημα, όπως ήταν φυσικό, αρκετοί από τους επιβάτες του rollercoaster έκλαιγαν υστερικά, ενώ άλλοι φώναζαν εξοργισμένοι ή… προσεύχονταν να μην σπάσει το λουρί ασφαλείας που τους κρατούσε στη θέση τους.

Σύμφωνα με τους υπεύθυνους του πάρκου, η προσωρινή βλάβη προκλήθηκε από την κακοκαιρία, αφού στον μηχανισμό είχε εισχωρήσει μεγάλη ποσότητα νερού, ενώ στους πελάτες προσφέρθηκαν – ως αποζημίωση για την ταλαιπωρία τους – δωρεάν ποτά και εισιτήρια σε αξιοθέατα του πάρκου για όλο τον χρόνο.

 

 

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...