Ένας Μόγλης από τη Σιβηρία

Σιβηρία

Το περίφημο «Βιβλίο της Ζούγκλας» του βραβευμένου με Νόμπελ Άγγλου συγγραφέα Ράντγιαρντ Κίπλινγκ, με τις περιπέτειες του εγκαταλελειμμένου Μόγλη, ήρθε στην επικαιρότητα με την ανακάλυψη της ιστορίας ενός αγοριού 3 ετών που κατάφερε να επιβιώσει επί 72 ώρες σε απομονωμένη περιοχή της Σιβηρίας, γεμάτης λύκους και αρκούδες…

Ο μικρός Τσερίν ήταν εξουθενωμένος και πεινασμένος, πολλές ώρες αφότου ξέφυγε από την προσοχή της προγιαγιάς του στο χωριό Κουτ της Δημοκρατίας της Τιβά στη νότια Σιβηρία κοντά στα σύνορα με την Μογγολία, περιπλανήθηκε επί ώρες σε ένα εξαιρετικά εχθρικό περιβάλλον έχοντας στην τσέπη του μία μόνο μπάρα σοκολάτας… «Το ποτάμι είναι παγωμένο, αν είχε πέσει μέσα, σίγουρα θα είχε πεθάνει. Επιπλέον η περιοχή είναι γεμάτη αρκούδες και λύκους. Αυτή την περίοδο επιτίθενται σε ότι κινείται» δήλωσε εκπρόσωπος της Πολιτικής Προστασίας.

Το παιδί τελικά εντοπίστηκε καλά στην υγεία του και όπως είπε, είχε βρει ένα σχετικά προφυλαγμένο σημείο κάτω από ένα πελώριο δέντρο, ενώ το πρώτο που ρώτησε ήταν αν είναι εντάξει το παιδικό του αυτοκινητάκι!

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...