Ένας εκπληκτικός Φεβρουάριος για τον Παναιτωλικό!

Η αλήθεια είναι οτι στο στρατόπεδο του Παναιτωλικού, ο μήνας Φεβρουάριος δε θέλουν με τίποτα να φύγει και το λέμε αυτό διότι μέσα σ’αυτό το μήνα σε τέσσερις αγώνες πρωταθλήματος, η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα σημείωσε 3 νίκες και 1 ισοπαλία, μαζεύοντας συνολικά 10 βαθμούς.

Όλα ξεκίνησαν με τη λευκή ισοπαλία στη Λεωφόρο στις 3 Φεβρουαρίου, για να ακολουθήσουν μόνο νίκες! Στις 11 Φεβρουαρίου στο Αγρίνιο ο Παναιτωλικός φιλοδώρησε με 3 γκολ τον Πλατανιά, στις 18 Φεβρουαρίου ήρθε το μεγάλο διπλό στη Λιβαδειά με 1-2 και πριν δύο ημέρες (25/02) η εντός έδρας επικράτηση με 1-0 επί της Κέρκυρας. Πλέον η ομάδα έχει 29 βαθμούς, βρίσκεται στο -3 απ’την πέμπτη θέση, όταν πριν απο 4 αγωνιστικές ήταν στους 19 βαθμούς και μάχονταν για τη σωτηρία μαζί με Απόλλωνα, Κέρκυρα και Λαμία.

Μόλις 1 γκολ δέχθηκε ο Παναιτωλικός το μήνα Φεβρουάριο και μάλιστα απο έναν πρώην δικό του , τον Μάρκο Μαρκόφσκι που είχε ισοφαρίσει στο παιχνίδι της 18ης Φεβρουαρίου στη Λιβαδειά. Παράλληλα έχει πετύχει 6 τέρματα. Αν μη τι άλλο να δεχθείς μόλις ένα γκολ σε τέσσερις αγώνες είναι κι αυτό σπουδαίο επίτευγμα. Όλα αυτά φυσικά οφείλονται και στον Τραϊανό Δέλλα που έχει μεταμορφώσει προς το καλύτερο τον Παναιτωλικό και επι των ημερών του στο Αγρίνιο, ο Τίτορμος σε 7 αναμετρήσεις μετράει 4 νίκες, 2 ισοπαλίες και 1 ήττα.

Αναλυτικά η εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση του Παναιτωλικού το μήνα Φεβρουάριο :
03/02 Παναθηναϊκός – Παναιτωλικός  0-0
11/02 Παναιτωλικός – Πλατανιάς  3-0
18/02 Λεβαδειακός – Παναιτωλικός  1-2
25/02 Παναιτωλικός – Κέρκυρα  1-0

 

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΟΥΤΣΙΟΥΜΠΑΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...