Ένας νεκρός και επτά τραυματίες από την επίθεση ενόπλου σε εκκλησία στο Τενεσί

Ένας νεκρός και επτά τραυματίες από την επίθεση ενόπλου σε εκκλησία στο Τενεσί

αστυνομία ΗΠΑ

Ένας ένοπλος άνοιξε πυρ σε εκκλησία στο Τενεσί το πρωί της Κυριακής, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί μια γυναίκα και να τραυματιστούν άλλοι επτά άνθρωποι.

Ο δράστης, «ένας Αφροαμερικανός 26 ετών», σύμφωνα με την περιγραφή που έδωσε η αστυνομία, έφθασε με αυτοκίνητο μπροστά στον ναό Burnette Chapel Church of Christ, στο νοτιοδυτικό τμήμα της πόλης, και πυροβόλησε εναντίον μιας πιστής που έβγαινε από το κτήριο. Κατόπιν μπήκε στον ναό, όπου βρίσκονταν περίπου πενήντα πιστοί. Πυροβόλησε πολλές φορές, τραυματίζοντας έξι ανθρώπους, πριν χτυπήσει έναν νεωκόρο που προσπάθησε να τον σταματήσει. Ο νεωκόρος, παρότι τραυματισμένος, πήγε στον χώρο στάθμευσης, πήρε ένα όπλο από το αυτοκίνητό του και ξαναμπήκε στον ναό. Ο ύποπτος τότε έστρεψε το όπλο στον εαυτό του κι αυτοπυροβολήθηκε, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί.

Ο νεωκόρος είναι «ένας εξαιρετικά γενναίος άνδρας», δήλωσε ένας εκπρόσωπος της μητροπολιτικής αστυνομίας του Νάσβιλ, ο Ντον Άαρον.

Δεν είναι ακόμη γνωστό αν ο άνδρας είχε σχέσεις με το ποίμνιο της εκκλησίας. Ούτε η ταυτότητα του δράστη ούτε εκείνες των θυμάτων, που ήταν όλα πάνω από 60 ετών, δημοσιοποιήθηκε. Κάποιοι από τους τραυματίες είναι σε κρίσιμη κατάσταση, δήλωσε ο Τζόζεφ Πλέζαντ, εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, η οποία είναι αρμόδια για τα ασθενοφόρα.

Πηγή: http://www.kontranews.gr/KOSMOS/302609-Enas-nekros-kai-epta-traymaties-apo-ten-epithese-enoploy-se-ekklesia-sto-Tenesi ΚΟΣΜΟΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...