Ένας σκύλος που τον έλεγαν Φρίκη

Ένας σκύλος που τον έλεγαν Φρίκη

Η  ανατρεπτική ερωτική κωμωδία “” παρουσιάζεται στο Θέατρο studio «Ιλίσια-Βολανάκης». Η  παράσταση sold out της περσινής σεζόν, αυστηρά απαραίτητη για όλους τους θεατρόφιλους και  για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων.

 

Γράφει ο

Σταύρος Ξηντάρας                           

Η Μαρία Σολωμού και ο Δημήτρης Κουρούμπαλης ξαναζωντανεύουν το αιώνιο ζευγάρι που αγαπιέται μέχρι θανάτου και μισιέται μέχρι έρωτος.Γιατί ο έρωτας δεν τελειώνει ποτέ ανάμεσα σ΄αυτούς που αγαπήθηκαν πολύ.

1

Η ερωτική κωμωδία “” περιγράφει τη δεύτερη ευκαιρία που δίνει η τύχη σ’ ένα ζευγάρι. Η Μαργαρίτα χωρίζει με το σύντροφό της μετά από χρόνια καυγάδων κι αποφασίζει να ζήσει μόνη της, βρίσκει δουλειά, χειραφετείται και μετακομίζει στο κέντρο. Στο διπλανό διαμέρισμα όμως την περιμένει μια δυσάρεστη έκπληξη: ένας γκρινιάρης, εριστικός γείτονας που θέλει να τη διώξει και δεν είναι άλλος από τον πρώην της…… (Δημήτρης Κουρούμπαλης)

 Σημείωμα Σκηνοθέτη

Η ερωτική κωμωδία “” περιγράφει τη δεύτερη ευκαιρία που δίνει η τύχη σ’ ένα ζευγάρι. Η Μαργαρίτα χωρίζει με το σύντροφό της μετά από χρόνια καυγάδων κι αποφασίζει να ζήσει μόνη της, βρίσκει δουλειά, χειραφετείται και μετακομίζει στο κέντρο. Στο διπλανό διαμέρισμα όμως την περιμένει μια δυσάρεστη έκπληξη: ένας γκρινιάρης, εριστικός γείτονας που θέλει να τη διώξει και δεν είναι άλλος από τον πρώην της. Και επιπλέον τους χωρίζει ένας τοίχος από τον οποίο ναι μεν ακούγονται όλα, αλλά δεν τους επιτρέπει και να αναγνωρίσουν ο ένας τον άλλον! Ξεκινάει μεταξύ τους μια νέα σχέση γεμάτη εντάσεις, τσακωμούς κι εκμυστηρεύσεις που καταλήγει σε ένα ειδύλιο στα τυφλά. Μέσα από το γέλιο και τη συγκίνηση το ζευγάρι χωρίς να το ξέρει ερωτεύεται ξανά γιατί ο έρωτας είναι τύχη και αυτοί στάθηκαν πολύ τυχεροί. Μια κωμωδία για καινούργια ξεκινήματα, μεγάλες αλλαγές στη ζωή και καρμικούς έρωτες ποτισμένη με αισιοδοξία και αδιαφορία για οποιοδήποτε κοινωνικοοικονομικοπολιτικό πρόβλημα. Μια κωμωδία για ζευγάρια σε κρίση και τις λύσεις που μπορούν να βρουν για να τη γλιτώσουν.

1

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:

Κείμενο: Δ. Κουρούμπαλης

Σκηνοθεσία: So7 (Φρόσω Κορρού, Δ. Κουρούμπαλης)

Σκηνικά: Άγγελος Μέντης

Μουσική: Κώστας Ξενόπουλος

Κίνηση: Φρόσω Κορρού

Φωτισμοί: Αλέκος Γιάνναρος

Κοστούμια: Δομινίκη Βασιαγέωργη

Παραγωγή Παναγιώτας Παρασκευοπούλου και  Κώστα Ξενόπουλου

 

Για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων (μέχρι 29 Οκτωβρίου):

Τετάρτη: 20.00 /Πέμπτη: 20.00/ Παρασκευή: 21.15/ Σάββατο: 21.15/ Κυριακή 20.00

Διάρκεια παράστασης: 120’ (με διάλειμμα)

Τιμές εισιτηρίων: 16, 15 & 13 ευρώ (μειωμένο)

Προπώληση εισιτηρίων έως 16 Σεπτεμβρίου, στην ειδική τιμή των 12 και 13 ευρώ:

Θέατρο Ιλίσια Βολανάκης

Παπαδιαμαντοπούλου 4 – Ιλίσια

Τηλ:

Πηγή: http://www.kontranews.gr/POLITISMOS/302546-Enas-skylos-poy-ton-elegan-PHrike ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...