«Ένα μιντιακό σύστημα ήλεγχε την πολιτική, τις τράπεζες, τη Δικαιοσύνη»

pappasΛίγο πριν από το δεύτερο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ και μπροστά σε ένα πολυπληθές ακροατήριο ο Νίκος Παππάς μίλησε σε συγκέντρωση στον Βόλο για τον νέο τηλεοπτικό χάρτη αλλά και τους στόχους της κυβέρνησης.

«Κληρονομήσαμε μια κατάσταση ενός πλέγματος εξουσίας, που ήταν η «καρδιά» του συστήματος. Επρόκειτο για το μιντιακό σύστημα εξουσίας, που ήλεγχε την πολιτική, τις τράπεζες, τη Δικαιοσύνη», είπε ο υπουργός Επικρατείας αναφερόμενος στον νέο τηλεοπτικό χάρτη.

Όπως σκωπτικά σημείωσε, «είχαμε αεροπειρατία στην Ελλάδα. Είχε κλαπεί από τους μιντιάρχες ο αέρας της χώρας».

Εξαπολύοντας επίθεση στην αξιωματική αντιπολίτευση, ο κ. Παππάς τόνισε ότι «θα πρέπει να κοιταχτούν στον καθρέφτη και να ζήσουν με τις τύψεις τους, διότι η Ν.Δ. και ο κ. Μητσοτάκης πολιτεύονται σαν να εκφράζουν και να εκπροσωπούν τους αποτυχόντες στον διαγωνισμό για τις άδειες».

«Η Νέα Δημοκρατία θέλει τη θλίψη των καναλαρχών να τη μεταφέρει στον ελληνικό λαό. Γι’ αυτό τους χαρίζουμε τις δημοσκοπήσεις και εμείς θα κερδίσουμε τις εκλογές», υπογράμμισε.

Παράλληλα, δεσμεύτηκε ότι η κυβέρνηση θα εξαντλήσει κάθε δυνατότητα προστασίας της πρώτης κατοικίας.

Για το συνέδριο του κόμματός του είπε ότι «έχουμε ιστορικό χρέος να οικοδομήσουμε το μεγάλο, το μαζικό, το αριστερό κόμμα, που θα ηγείται της διακυβέρνησης της χώρας».

Ζήτησε «να ανοίξουν οι πόρτες του κόμματος και να μπουν νέα μέλη στον ΣΥΡΙΖΑ και παράλληλα να ανοιχτεί το κόμμα προς τους φορείς, δηλαδή τα Επιμελητήρια, τους συλλόγους, τα συνδικάτα και να αναπτυχθεί δίαυλος επικοινωνίας, διότι ο τόπος χρειάζεται ένα ανοιχτό κόμμα που θα κυβερνήσει την Ελλάδα για πολλά χρόνια».

Ο Νίκος Παππάς έκανε αναφορά και σε άλλους συνεδριακούς στόχους, τονίζοντας ότι «δεν συζητάμε για το πώς θα σπάσουμε τον δικομματισμό, αλλά στο πώς θα βελτιώσουμε τις σχέσεις του κόμματος με την κυβέρνηση και παράλληλα πως θα αποφευχθούν λάθη και παραλείψεις, αφού ο ΣΥΡΙΖΑ τη θεωρία και την πολιτική του την κάνει πράξη».

efsyn.gr

The post «Ένα μιντιακό σύστημα ήλεγχε την πολιτική, τις τράπεζες, τη Δικαιοσύνη» appeared first on indicator.gr.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...