“Ένα παιχνίδι απέναντι σε μία δυνατή ομάδα μπορεί να μας ωφελήσει”

"Ένα παιχνίδι απέναντι σε μία δυνατή ομάδα μπορεί να μας ωφελήσει"

Κατηγορία

kchalkiadakis
Κυριακή 08/05/2016 – 23:54

"Ένα παιχνίδι απέναντι σε μία δυνατή ομάδα μπορεί να μας ωφελήσει"

Ωφέλιμο για τον Ολυμπιακό ήταν το φιλικό στη Σερβία με τον Ερυθρό Αστέρα. Αυτό υποστήριξε μετά το 2-2 ο προπονητής των πρωταθλητών Ελλάδας Μάρκο Σίλβα, ο οποίος στάθηκε και στην ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Αναλυτικά όσα είπε: “Πρώτα απ’ όλα θέλω να συγχαρώ τον Ερυθρό Αστέρα για το πρωτάθλημα που κατέκτησε και στη συνέχεια να πω ότι έγινε ένα ωραίο παιχνίδ. Ήταν μία ωραία στιγμή και για τις δύο ομάδες. Νομίζω ότι έγινε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι. Δείξαμε και οι δύο πολύ καλή εικόνα και είχαμε και οι δύο πολύ επαγγελματική συμπεριφορά. Ηταν φανταστική η ατμόσφαιρα, ευχαριστούμε τον κόσμο που ήρθε, είναι πάντα δίπλα μας.

Το αποψινό παιχνίδι και ο τελικός κυπέλλου είναι δύο διαφορετικά παιχνίδια. Δεν μπορούμε να τα συγκρίνουμε. Το σημαντικό είναι ότι είχαμε την ευκαιρία να δώσουμε αγωνιστικό χρόνο σε ποδοσφαιριστές μας. Εχει περάσει αρκετό διάστημα χωρίς αγωνιστικές υποχρεώσεις και το ότι καταφέραμε και παίξαμε σήμερα θα μας βοηθήσει. Ενα τέτοιο παιχνίδι απέναντι σε μία δυνατή ομάδα μπορεί να μας ωφελήσει”.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...