Έπιασε πεντάδα και έγραψε ιστορία ο Γκιστ

Έπιασε πεντάδα και έγραψε ιστορία ο Γκιστ

Όπως αναφέρει η επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, ο έμπειρος άσος αγωνίστηκε για 137η φορά στη Basket League και έπιασε τον Στόγιαν Βράνκοβιτς, στη 5η θέση της λίστας των ξένων με τα περισσότερα παιχνίδια στην ιστορία του Παναθηναϊκού.

Ο Αμερικανός βρίσκεται πια στην 25η θέση της αντίστοιχης λίστας συνολικά στην ιστορία του επαγγελματικού πρωταθλήματος μαζί με τον Κροάτη αλλά και τον Μαρκ Κάρτερ.

Παράλληλα, σύμφωνα με τον ΕΣΑΚΕ:

Ο Νίκος Παππάς σημείωσε ατομικό ρεκόρ περιόδου με τις πέντε ασίστ που μοίρασε αφού είχε τέσσερις κόντρα στον Άρη. Με αυτές μπήκε στην πρώτη 20άδα των κορυφαίων πασέρ του Παναθηναϊκού στη Basket League. Έφτασε τις 183 και ξεπέρασε τον Νάντο Τζεντίλε (179).
Την κορυφαία επίδοση του με 12 πόντους ισοφάρισε ο Λούκας Λεκαβίτσιους αφού την ίδια είχε σημειώσει και κόντρα στα Τρίκαλα. Ο Λιθουανός όμως αστόχησε για πρώτη φορά από τη γραμμή του φάουλ. Πριν το σημερινό παιχνίδι είχε 14/14 βολές για να χάσει τη δεύτερη από τις τέσσερις που εκτέλεσε σήμερα.
Τον Λεκαβίτσιους ακολούθησε ο Λοτζέσκι ισοφαρίζοντας επίσης την κορυφαία φετινή επίδοση του με 14 πόντους αφού την ίδια είχε και κόντρα στον ΠΑΟΚ.
Ακόμη ο Αμερικανός με τα τέσσερα ριμπάουντ που είχε σήμερα, ξεπέρασε τα 400 στη Basket League.
Ατομικό ρεκόρ σημείωσε και ο Ντίνος Μήτογλου μαζεύοντας εννιά ριμπάουντ αφού το προηγούμενο ήταν εκείνο των επτά του αγώνα με τα Τρίκαλα.

Πηγή: Filathlos.gr

Πηγή: http://www.kontranews.gr/SPOR/314130-Epiase-pentada-kai-egrapse-istoria-o-Gkist ΣΠΟΡ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...