Έρευνα της αστυνομίας για το θάνατο της 30χρονης εγκύου στο Νοσοκομείο της Βέροιας

Στο Γενικό Νοσοκομείο Βέροιας άφησαν την τελευταία τους πνοή μια 30χρονη γυναίκα και το έμβρυο που κυοφορούσε στον 8ο μήνα, με την τοπική αστυνομία να διεξάγει έρευνα για το περιστατικό.

Η γυναίκα τις πρώτες πρωινές ώρες ζήτησε από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τη διακομιδή της στο νοσοκομείο.

«Γύρω στις 04:00 π.μ., ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ δέχθηκε κλήση και παρέλαβε τη γυναίκα με έντονη δυσφορία. Η νεαρή μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Νοσοκομείο Βέροιας. Πληροφορηθήκαμε ότι κατέληξε στο νοσοκομείο από ανακοπή καρδιάς», ανέφερε στο www.praktoreio-macedonia.gr η διευθύντρια του ΕΚΑΒ Κεντρικής Μακεδονίας Χρυσή Ματσικούδη.

“Η γυναίκα θα έφερνε στον κόσμο το 2o παιδάκι της,”, είπε η κ. Ματσικούδη.

Στις 6:00 το πρωί η αστυνομία ενημερώθηκε από το νοσοκομείο ότι η 30χρονη γυναίκα απεβίωσε με το Α.Τ. να διεξάγει έρευνα για την υπόθεση.

Μετά τη σχετική παραγγελία για τη διενέργεια νεκροψίας, νεκροτομής, και τοξικολογικών εξετάσεων, η σορός θα μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία της Θεσσαλονίκης, ενώ είναι πολύ πιθανό να παραστεί στη διαδικασία τεχνικός σύμβουλος που έχει ορίσει η οικογένεια της άτυχης γυναίκας.

Η κηδεία της άτυχης γυναίκας θα γίνει την Πέμπτη 13 Οκτωβρίου στις 5.00 μ.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου στα Κοιμητήρια Βέροιας.

ΠΗΓΗ: pliroforiodotis.gr

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...