Έρχεται καταιγίδα

Έρχεται καταιγίδα

ΤΟ γιγαντιαίο σκάνδαλο με την υπεξαίρεση 250 εκατομμυρίων ευρώ στο οποίο πρωταγωνιστεί ο Άρης Φλώρος είναι χαρακτηριστικό των ισχυρών δεσμών που είχαν αναπτύξει διάφοροι αεριτζήδες με το παλαιό διεφθαρμένο και χρεοκοπημένο σύστημα.

ΟΙ κρατικοδίαιτοι επιχειρηματίες όπως ο Άρης Φλώρος δεν θα μπορούσαν να επιβιώσουν ούτε μια μέρα αν δεν διέθεταν προστασία από τα κορυφαία στελέχη της Νέας Δημοκρατίας.

ΤΟ ίδιο ακριβώς συνέβαινε με τους μεσάζοντες στα εξοπλιστικά, τους κρατικοδίαιτους νονούς των κρατικών προμηθειών με τα δημόσια έργα και, βεβαίως το τραπεζικό σύστημα.

Ο ΆΡΗΣ Φλώρος και δεκάδες άλλοι απατεώνες που παρίσταναν τους επιχειρηματίες, βρέθηκαν στη φυλακή όταν οι δανειστές απηύδησαν με τα νταραβέρια του παλιού συστήματος και απαίτησαν να μπει τέλος στη διαφθορά.

ΒΕΒΑΙΑ η κάθαρση ήταν αυστηρά περιορισμένη γιατί σε διαφορετική περίπτωση θα κατέρρεε όλο το σύστημα των παλαιών κομμάτων που στήριζαν τα μνημόνια.

ΟΤΑΝ άλλαξε η κυβέρνηση, απελευθερώθηκε αυτομάτως και η Δικαιοσύνη.

Ο ΑΛΕΞΗΣ Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ δεν κουβαλούσαν μαζί τους τοξικές υποθέσεις ούτε εκβιάζονταν από τους βαρόνους τής διαπλοκής.

ΓΙ’ αυτό άρχισε η ουσιαστική διερεύνηση των σκανδάλων και των υποθέσεων δημοσίου συμφέροντος.

Η ΤΟΛΜΗΡΗ στάση της κυβέρνησης έφερε αποτελέσματα.

ΟΙ μεγαλόσχημοι παράγοντες τής διαπλοκής, στη συντριπτική τους πλειοψηφία, βρίσκονται αντιμέτωποι με κακουργηματικές κατηγορίες.

ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ, τραπεζίτες, διευθυντές φαρμακευτικών κολοσσών, οπλέμποροι κάνουν παρέλαση από τα ανακριτικά γραφεία.

Η ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ τής δικαστικής διερεύνησης των μεγάλων υποθέσεων ανοίγει το δρόμο για καταιγίδα παραπομπών και προφυλακίσεων.

ΤΟ παλαιό πολιτικό σύστημα και οι παράγοντες τής διαπλοκής θα βρεθούν αντιμέτωποι με καταιγιστικές εξελίξεις.

Πηγή: https://www.kontranews.gr/POLITIKE/341239-Erchetai-kataigida ΠΟΛΙΤΙΚΗ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...