Έρχονται αποκαλύψεις: Εκατοντάδες έγγραφα των Skull and Bones στη δημοσιότητα! (Βίντεο)

Έρχονται αποκαλύψεις: Εκατοντάδες έγγραφα των Skull and Bones στη δημοσιότητα! (Βίντεο)

Κατηγορία

n.anastasiou
Δευτέρα 16/05/2016 – 11:01

Μπους

Πάνω από 1.500 έγγραφα που σχετίζονται με τη μυστική αδελφότητα «Κρανίο και Οστά» (Skull and Bones) θα βγουν στο φως, ύστερα από την έγκριση του αιτήματος από τον Οργανισμό Ελεύθερων Πληροφοριών (Freedom of Information Act) για δημοσιοποίηση των εγγράφων.

Ένας όγκος από «γράμματα, σημειώματα, ένα σχέδιο ομιλίας και άλλα υλικά έχουν οριστεί για να απελευθερωθούν τον Ιούλιο» από το Εθνικό Αρχείο και Στοιχείων Διοίκησης, αναφέρει η γνωστή δεξαμενή σκέψης Politico.

Πρόσθετα αρχεία περιλαμβάνουν επίσης μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που σχετίζονται με προγραμματισμένες εκδηλώσεις, τηλεφωνικά μηνύματα, συνεντεύξεις Τύπου για την Τουρκία, ένα μητρώο των εγγράφων για τον Νόμο Olmsted Frederick κατά της Βιβλιοθήκης του Κογκρέσου, αιτήσεις για σχόλια του Τύπου, και άλλα.

Το τάγμα είναι δημοφιλές στους χώρους της συνομωσιολογίας λόγω της μυστικότητας του και κατηγορείται για την παρασκηνιακή του δραστηριότητα. Έτσι αναμένεται με ενδιαφέρον η δημοσιοποίηση των εγγράφων.

Από τα πιο διάσημα μέλη του τάγματος είναι οι πρώην πρόεδροι της Αμερικής Τζώρτζ Μπούς ο πρεσβύτερος, ο Τζώρτζ Μπούς ο νεότερος και ο τωρινός ΥΠΕΞ Τζών Κέρι.

Σύμφωνα πάντα με το Politico, το τελευταία αίτημα προς την FOIA, ήταν από τον συγγραφέα και ερευνητή Robert Gaylon Ross τον πρεσβύτερο, ο οποίος είχε παρουσιάσει στο παρελθόν μια ομιλία με θέμα «Ποιος είναι ποιος της άρχουσας τάξης», και γράψει βιβλία σχετικά με τον ρόλο των ελίτ στις δολοφονίες του Τζών Φίτζεραλντ Κένεντι και του Μάρτιν Λούθερ Κίνγκ.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...