Έρχονται ξανά βροχές – Παραμένει υψηλή η θερμοκρασία

Έρχονται ξανά βροχές - Παραμένει υψηλή η θερμοκρασία
Με τοπικές βροχές και πρόσκαιρες καταιγίδες στα βορειοανατολικά αναμένεται σήμερα ο καιρός, ενώ θα σημειωθεί βαθμιαία ενίσχυση των βόρειων ανέμων στα 4 με 6 μποφόρ στα πελάγη.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι αρχικά σχεδόν αίθριος. Από τις μεσημβρινές ώρες θα αναπτυχθούν νεφώσεις κυρίως στα βόρεια και ανατολικά όπου είναι πιθανό να σημειωθούν πρόσκαιρες βροχές.  Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί 3 με 4 και βαθμιαία από το μεσημέρι βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 5 και στα ανατολικά έως 6 μποφόρ.  Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 20 βαθμούς Κελσιου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη. 

Στη Θεσσαλονίκη θα υπάρξουν λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί 3 με 4 στρεφόμενοι γρήγορα σε βορειοδυτικούς 4 με 6 μποφόρ.  Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 15 βαθμούς Κελσίου.
Πρόγνωση για τις υπόλοιπες περιοχές:

Μακεδονία, Θράκη 

Καιρός: λίγες νεφώσεις οι οποίες βαθμιαία από τις προμεσημβρινές ώρες θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και πρόσκαιρες καταιγίδες στα ανατολικά. Βελτίωση από τις βράδυνες ώρες. 
Άνεμοι: αρχικά μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ στρεφόμενοι βαθμιαία σε βορείους 4 με 6 μποφόρ. 
Θερμοκρασία: από 04 έως 16 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη. 

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος 

Καιρός: αρχικά λίγες νεφώσεις οι οποίες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές στις βορειότερες περιοχές. 
Άνεμοι: αρχικά μεταβλητοί 3 με 4 και βαθμιαία βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 και στο Ιόνιο μέχρι 6 μποφόρ. 
Θερμοκρασία: από 09 έως 20 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο κατά τόπους 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη. 

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος 

Καιρός: αρχικά σχεδόν αίθριος. Βαθμιαία από το μεσημέρι οι νεφώσεις θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές κυρίως στις βορειότερες περιοχές. 
Άνεμοι: αρχικά μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Βαθμιαία θα στραφούν σε βορειοδυτικούς 4 με 5 και στα ανατολικά έως 6 μποφόρ, εξασθενουντες στα βόρεια από τις βράδυνες ώρες. 
Θερμοκρασία: από 06 έως 22 βαθμούς Κελσίου. 

Κυκλάδες, Κρήτη 

Καιρός: λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. 
Άνεμοι: αρχικά από δυτικές διευθύνσεις 4 με 5 μποφόρ. Από το απόγευμα και από τα βόρεια θα στραφούν σε βορείους 5 με 6 μποφόρ. 
Θερμοκρασία: από 08 έως 18 βαθμούς Κελσίου. 

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα 

Καιρός: αραιές νεφώσεις που από το απόγευμα και από τα βόρεια θα πυκνώσουν με πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών. Βελτίωση από το βράδυ και από τα βόρεια. 
Άνεμοι: αρχικά από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Βαθμιαία από το απόγευμα και από τα βόρεια θα στραφούν σε βόρειους 5 με 6 μποφόρ. 
Θερμοκρασία: από 09 έως 18 βαθμούς Κελσίου.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...