Έρχονται τα Χριστούγεννα!!!

Έρχονται τα Χριστούγεννα!!!
– Έρχονται τα Χριστούγεννα!!! Φώναξε χαρούμενα ένα χειμωνιάτικο πρωινό ο μικρός Άγγελος… και το κουτί που ήταν τοποθετημένες «οι χαρτοπετσέτες» τινάχτηκε ολόκληρο…

– Μας ξύπνησες… διαμαρτυρήθηκαν οι άλλοι Άγγελοι με μια φωνή!! Τι σε έπιασε και φωνάζεις ξαφνικά;;;

– Έρχονται !!! Έρχονται τα Χριστούγεννα!!! Φώναξε και πάλι ο μικρός Άγγελος. Οι άλλοι Άγγελοι χασμουρήθηκαν… ίσιωσαν τα χάρτινα φτερά τους… και ρώτησαν τον μικρό τους αδελφό:

– Και εσύ που το ξέρεις;;; Μέσα σε αυτό το κουτί που είμαστε κλεισμένοι δεν έχουμε ούτε ημερολόγια… ούτε ρολόγια, πως μπορούμε να ξέρουμε τι εποχή είναι;;; το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να περιμένουμε τη στιγμή που θα ανοίξει το καπάκι από το κουτί…..

– Και όμως το ξέρω πως έρχονται Χριστούγεννα… τα μυρίζω φώναξε το μικρό αγγελάκι… μυρίζω τα ξύλα που καίγονται στο τζάκι… τα γλυκά με κανέλλα και μέλι που φτιάχνουν στην κουζίνα…..

Και ήταν αλήθεια… τα Χριστούγεννα πλησίαζαν με γοργούς ρυθμούς… και κάποια μαγική στιγμή, το καπάκι του κουτιού με τις χαρτοπετσέτες άνοιξε… τα μικρά αγγελάκια βρέθηκαν ανάμεσα σε άλλα υλικά, όπως κόλλες, πινέλα, πάστες, χρυσόσκονες… και όλα μαζί άρχισαν να στολίζουν τα ξύλινα κουτιά που ήταν μπροστά τους… για να είναι έτοιμα να φιλοξενήσουν τα σπιτικά σοκολατάκια που θα προσφερθούν για δώρο τα Χριστούγεννα!!!!

Και όταν όλα ήταν έτοιμα… και ο χώρος γύρω γέμισε λαμπρό φως και χρυσόσκονη… όλα μαζί τα αγγελάκια – πάνω στα ξύλινα κουτιά πλέον – άρχισαν να φωνάζουν:

Έρχονται τα Χριστούγεννα!!! Έρχονται τα Χριστούγεννα!!!



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...