Έσκασαν οι πρώτες βόμβες: Πελεκούδας και Ιορντάνοφ στα «πράσινα»!

Έσκασαν οι πρώτες βόμβες: Πελεκούδας και Ιορντάνοφ στα «πράσινα»!

Η νέα εποχή για τον ερασιτέχνη Παναθηναϊκό και την ανδρική ομάδα βόλεϊ του «τριφυλλιού» ξεκινά. Η ομάδα που την σεζόν που μας πέρασε σώθηκε μέσω των πλέι άουτ αφήνει πίσω της τις κακές μέρες και βάζει πλώρη για να πρωταγωνιστήσει τη νέα χρονιά στο πρωτάθλημα στη Volleyleague.

Η πρόθεση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου να βγει μπροστά έχει δημιουργήσει νέα δεδομένα στο χώρο του βόλεϊ. Οι παίκτες βλέπουν μια νέα κατάσταση που δημιουργείται και θα έχουν πλέον εμπιστοσύνη όσον αφορά τις οικονομικές τους υποθέσεις.

Ο Παναθηναϊκός έκανε τις πρώτες του κινήσεις και ήρθε συμφωνία με τον Παναγιώτη Πελεκούδα και τον Μπόμπι Ιορντάνοφ.

Ο πρώτος, ήταν από τους κορυφαίους την περσινή σεζόν με τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Πρόκειται για κίνηση – ματ για το «τριφύλλι» που αποκτά έναν παίκτη που μπορεί να πρωταγωνιστήσει ενώ αποδυναμώνει έναν βασικό ανταγωνιστή του.

Ο Έλληνας κεντρικός αναμένεται να αποτελέσει δίδυμο με τον αρχηγό Σωτήρη Πανταλέοντα δυναμώνοντας αρκετά τους πράσινους στο φιλέ. Ενισχύεται ακόμη περισσότερο ο ελληνικός κορμός ενώ ανοίγουν οι θέσεις για τέσσερις ξένους, εφόσον παραμείνει ο κανονισμός ως έχει. ΄

Σημαντική συμβολή στη μεταγραφή του Παναγιώτη Πελεκούδα έπαιξε και ο Δημήτρης Ανδρέοπουλος. Ο Έλληνας προπονητής έχει συνεργαστεί με τον παίκτη στη Λαμία και είναι ουσιαστικά εκείνος που τον ανέδειξε. Οι δυο τους συνεργάζονται τώρα στην Εθνική ανδρών.

Ένας από τους τέσσερις ξένους του Παναθηναϊκού τη νέα σεζόν θα είναι ο Μπόμπι Ιορντάνοφ. Από τους κορυφαίους σκόρερ που έχουν περάσει από τα ελληνικά γήπεδα ο Βούλγαρος διαγώνιος ήταν πρωταγωνιστής σε όποια ομάδα κι αν αγωνίστηκε, τρίτος καλύτερος σκορερ του πρωταθλήματος τη σεζόν που μας πέρασε και δεύτερος πιο αποτελεσματικός επιθετικός

Με σερβίς – θάνατο και δυνατότητα να τελειώνει επιθέσεις με κάθε πιθανό και απίθανο τρόπο ο έμπειρος παίκτης βοήθησε σημαντικά τόσο τον Φοίνικα Σύρου την περσινή όσο και την Κηφισιά πριν από δύο χρόνια. 

Ο Μπόμπι Ιορντάνοφ έχει κατακτήσει μεταξύ άλλων δύο πρωταθλήματα και δύο κύπελλα Ελλάδος με τον Ολυμπιακό ενώ είχε αναδειχτεί πολυτιμότερος παίκτης του πρωταθλήματος το 2013. Είχε φορέσει ξανά την φανέλα του Παναθηναϊκού τη σεζόν 2010-2011.

Πηγή: Filathlos.gr

Πηγή: http://www.kontranews.gr/SPOR/334137-Eskasan-oi-protes-bombes-Pelekoydas-kai-Iorntanoph-sta-prasina ΣΠΟΡ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...