Έσπασαν το αυτοκίνητο δημοσιογράφου

Έσπασαν το αυτοκίνητο δημοσιογράφου

Καταγγελίες για βιαιοπραγίες εναντίον του έκανε γνωστός αθλητικός συντάκτης της ΕΡΤ.

Πιο συγκεκριμένα ο Αρης Γάτας κατήγγειλε με επιστολή του στον ΠΣΑΤ ότι άγνωστοι του έσπασαν το αυτοκίνητο και ότι απείλησαν τον ίδιο και την οικογένεια του. Πρόσφατα ο ίδιος δημοσιογράφος είχε κάνει ένα ατυχές – σχόλιο εις βάρος του ΠΑΟΚ (ο ίδιος έκανε λόγο για «χιούμορ»), κάτι που είχε ως αποτέλεσμα μεγάλες αντιδράσεις από φίλους της ομάδας της Θεσσαλονίκης για τον χαρακτηρισμό «μπουγάτσες». Συγκεκριμένα ο αθλητικός δημοσιογράφος είχε γράψει στο facebook: «είναι αλήθεια πως ο ΠΑΟΚ έκανε πρόταση για την απόκτηση του Μπεργκ δύο μπουγάτσες με τυρί και μία με κρέμα;»

Ωστόσο, μετά το επεισόδιο βίας εις βάρος του δημοσιογράφου της ΕΡΤ ο ΠΣΑΤ εξέδωσε ανακοίνωση για το θέμα αναφέροντας «Το Δ.Σ. του ΠΣΑΤ καταδικάζει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο τις πράξεις βίας εναντίον του αθλητικού συντάκτη και μέλος του Συνδέσμου, Άρη Γάτα, όπως ο ίδιος καταγγέλλει με επιστολή του.

Η πρόκληση ζημιών στο αυτοκίνητο του συναδέλφου και πολύ περισσότερο η εκτόξευση απειλών εναντίον του ιδίου και της οικογένειάς του, αποτελούν πράξεις που δεν μπορούν να μείνουν απλώς στο επίπεδο της απλής καταγγελίας. Για το λόγο αυτό, το Δ.Σ. καλεί τα αρμόδια όργανα της Πολιτείας να επιληφθούν του σοβαρού αυτού ζητήματος και δηλώνει ότι συμπαρίσταται στον συνάδελφο, στην προσπάθεια να αποκαλυφθούν και τιμωρηθούν οι ένοχοι των συγκεκριμένων πράξεων βίας. Σε ό,τι αφορά πληροφορίες, που είδαν το φως της δημοσιότητας για δήθεν απόφαση και παραπομπή του συναδέλφου στα πειθαρχικά όργανα, το Δ.Σ. του ΠΣΑΤ τις διαψεύδει κατηγορηματικά».



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...