Έστειλε… μήνυμα ο Γιαννακόπουλος: «Να είναι ακόμα καλύτερο το 2018 για τον Παναθηναϊκό»

Έστειλε… μήνυμα ο Γιαννακόπουλος: «Να είναι ακόμα καλύτερο το 2018 για τον Παναθηναϊκό»

Ο Παναθηναϊκός έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έδωσε το… σύνθημα για ένα ακόμα καλύτερο 2018 σε όλα τα επίπεδα για το «τριφύλλι».

Ο ισχυρός άνδρας των «πράσινων» ανέφερε στο μήνυμά του: «Θέλω να πω ένα μεγάλο μπράβο στους προπονητές και τους παίκτες της ομάδας που βρέθηκαν το πρωί στο ίδρυμα ΕΛΠΙΔΑ και μοίρασαν δώρα και χαρά στα παιδιά που τα είχαν τόσο μεγάλη ανάγκη. Θέλω να πω καλή χρονιά σε όλους. Σε οικογενειακό και προσωπικό επίπεδο σε επαγγελματικό και κατ’ επέκταση και σε Παναθηναϊκό επίπεδο. Μακάρι να πετύχουμε όλους μας τους στόχους. Η ομάδα πάει πάρα πολύ καλά και είμαι σίγουρος ότι στο μέλλον θα πάει ακόμα καλύτερα».

Όσο για τους… τυχερούς της βραδιάς, ήταν δύο κυρίες και ένας κύριος. Πρόκειται για τις συζύγους του Μάρκους Ντένμον και του διευθυντή της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Γιώργου Μοιρέα και ο προπονητής των Ακαδημιών του συλλόγου, Μιχάλης Ραχωβίτσας.
 

Πηγή: Filathlos.gr

Πηγή: http://www.kontranews.gr/SPOR/316743-Esteile-menyma-o-Giannakopoylos-Na-einai-akoma-kalytero-to-2018-gia-ton-Panathenaiko ΣΠΟΡ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...