Έσωσαν 1000 σκυλιά πριν γίνουν «σνακ» για το φεστιβάλ της Γιουλίν

Τετάρτη 22/06/2016 – 20:07Εθελόντριες από τη Βρετανία με το παρατσούκλι «Άγγελοι της Γιουλίν» βοήθησαν να σωθούν 1.000 σκυλιά από σφαγή στο φεστιβάλ της ντροπής.
Στην πόλη της Κίνας όπου χιλιάδες σκυλιά σκοτώνονται, κάθε χρόνο με αποκρουστικούς τρόπους, ώστε να καταναλωθούν, ως μέρος παράδοσης.
Σε μια τολμηρή επιχείρηση διάσωσης, μια ομάδα που περιελάμβανε, τις δυο Βρετανίδες, Τζες Χέντερσον και Έλεν Ριντ, έσωσαν την τελευταία στιγμή, σκυλιά που ήταν έτοιμα να θανατωθούν και τα μετέφεραν στην ασφάλεια των καταφυγίων ζώων.
Σε σκηνές που σοκάρουν, οι ζωόφιλοι έκλαψαν, καθώς τους επετράπη η είσοδος στο σφαγείο, όπου τα νεκρά και τα ετοιμοθάνατα σκυλιά είναι μέσα σκουριασμένα κλουβιά μαζί με άλλα τρομοκρατημένα σκυλιά – με πολλά από αυτά να έχουν κλαπεί από τους δρόμους.
«Παράδοση» του συγκεκριμένου φεστιβάλ αποτελεί να κόβονται οι λαιμοί των σκυλιών, να μαγειρεύονται σε δεξαμενές με βραστό νερό, ή το ακόμα πιο αποκρουστικό που ξεπερνάει τα όρια της κτηνωδίας είναι το «καψάλισμα» της γούνας των ζώων, ενώ αυτά είναι ζωντανά και ουρλιάζουν από πόνο, ώστε να δημιουργηθεί ειδικό σνακ, καρυκευμένο με σκόρδο, τσίλι και το τζίντζερ, που κάνει θραύση ανάμεσα σε αυτούς που πηγαίνουν στη Γιουλίν.









 

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...