Έτοιμα τα γραφεία Μπουλέ-Παπαθανάση.

Στην τελική ευθεία έχουν μπει οι ετοιμασίες για τα γραφεία των υποψηφίων δημάρχων  στη Ναύπακτο.

Το γραφείο του συνδυασμού της δημοτικής παράταξης Ανεξάρτητη δημοτική κίνηση Ναυπακτίας (Α.Δ.Κ.Ν) του νυν δημάρχου Γ.Μπουλέ βρίσκεται στο τέρμα της οδού Τζαβέλα λίγα μέτρα πριν το λιμάνι,ενώ το γραφείο της δημοτικής παράταξης ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΤΗ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ του Θ.Παπαθανάση,στην αρχή της οδού Τζαβέλα λίγα μέτρα μετά την κεντρική πλατεία.

Τα εγκαίνια του γραφείου του κ.Μπουλέ έχουν προγραμματιστεί για την Μ.Τρίτη στις 21:00 το βράδυ,ενώ άγνωστο παραμένει πότε και αν θα γίνουν εγκαίνια στο γραφείο του κ.Παπαθανάση.

013

 

012



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Επειδη το ναυπακτιακο καφενειο δεν αναρτα τα σχολια που βαζουμε θελουμε να επισημανουμε στον Κυριο Τσουκαλα οτι ο Παπαθανασης οχι μονο δεν θα αποσυρθει αλλα θα ειναι και Δημαρχος! Καλα λοιπον θα κανει ο Ντινος επειδη ο κοσμος ειναι πολυ μικρος και ολα μαθαινονται να σταματησει τα μαχαιρωματα κατω απο την μεση προς τον Παπαθαναση. Ο σχολιασμος του για την θεση του εκλογικου του γραφειου και η συγκριση με τον Νταουσανη που αποσυρθηκε ειναι αστοχος. Ας φτιαξει λοιπον στο καφενεδακι του κανεναν καφε πικρο να πιει για να παρηγορηθει και ας αφησει την ιντριγκα. Αυτα προς τον παρον για τον κο Ντινο που νομιζει οτι καποιος ειναι……………….! Και κατι τελευταιο Ντινο μου οταν μιλας να προσεχεις ποιοι σε ακουνε……..! Καλοθελητες υπαρχουν πολλοι!!!!

  2. Και οι δυο στο ιδιο καζανι βραζουνε. Ο Παπαθανασης δε βγαινει, με δυσκολια τριτος, ο Ντινος εχει χασει τα στηριγματα του και αρχισε η φαγωμαρα. Καλο το καφενειο του Τσουκαλα, “μεσα” υπαρχουν και χειροτερα…

  3. Ο ΝΤΙΝΟΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΕΧΕΙ ΤΡΕΛΑΘΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΕΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΗ ΟΠΟΙΟΣ ΕΚΔΗΛΩΝΕΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥ ΚΟΨΟΥΝ ΣΤΑΥΡΟΥΣ. Ο ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΥΡΟ. ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕ ΣΥΡΙΖΑΚΙ. Ο ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΟΤΙ Ο ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΗΣ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ. ΜΕ ΠΑΤΕΡΑ ΔΙΚΑΣΤΗ Ο ΣΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΚΑΝΕ ΦΑΟΥΛ; ΤΣΟΥΚΑΛΑ ΕΙΜΑΙ ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΤΑ ΛΕΜΕ ΑΛΛΑ ΗΡΕΜΗΣΕ ΛΙΓΟ. ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ!!!!!!!!!

  4. Και καλά εσείς τώρα θέλετε να κάνετε καλό στον Παπαθανάση ε; Και του κάνετε εσωτερικό πόλεμο με άτομα που έχει στον συνδυασμό του;;;;; Ξέρουμε ποιοι είσαστε σας έχουμε βαρεθεί τόσα χρόνια, μετά τις εκλογές θα είναι ποιο εύκολο να μιλήσουμε!!! Θα μου πείτε και που ξέρω ποιοι είσαστε.. καλοθελητές υπάρχουν πολλοί(όπως λες και εσύ)!!!! Ο ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΗΣ Κύριες και Κύριοι θα είναι στο δέυτερο γύρο και φυσικά μαζί του Ο ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ και άλλες εκπλήξεις που δεν περιμένετε και αυτό σας χαλάει άλλα περαστικά σας!!!

  5. Το ναυπακτιακο καφενειο το εχει ο Σαλαμουρας και μαζι με Τσουκαλα δινονται οι ολες λαθος πληροφοριες αφου ο Σακης δεν τον εμπιστευεται αυτη την φορα. Προσοχη στους σπιουνους!!!!!!!!Τι παιγχνιδακια γινονται ρε φιλε; Θαναση πηγαινε το οπως το πας και ο Θεος να ξερει αυτη τη φορα ειναι μαζι σου. Ημουν φανατικος Μπουλες τωρα ομως οχι.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...