Έτσι περνάει η Εθνική

Είμαστε ακόμα ζωντανοί! Με τον μάγκικο πόντο που πήρε από την Ιαπωνία, η Εθνική μένει στο κόλπο της πρόκρισης μέχρι την τελευταία αγωνιστική. Εκεί όπου δε χρειάζεται και κανένα… θαύμα για να περάσει.

Η ηρωική εμφάνιση και η ισοπαλία με την Ιαπωνία κράτησε την Εθνική στο παιχνίδι της πρόκρισης μέχρι και τον τελευταία αγώνα των ομίλων. 

Επίτευγμα όχι αμελητέο -αν σκεφτεί κανείς ότι ομάδες όπως η Ισπανία και Αγγλία χαιρέτησαν ή ετοιμάζονται να χαιρετήσουν το Μουντιάλ. 

Για να περάσει ωστόσο στη φάση των «16» το αποτέλεσμα στο τελευταίο παιχνίδι με την Ακτή Ελεφαντοστού είναι μονόδρομος: 

Νίκη, με την οποία θα βάλουμε από κάτω τους Αφρικανούς (οι οποίοι θα βολεύονται και με ισοπαλία, σε περίπτωση που η Ιαπωνία δε νικήσει την Κολομβία ή το κάνει με ένα μόνο γκολ διαφορά). 

Το τρίποντο από μόνο του, ωστόσο, δεν θα είναι αρκετό για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα. Διότι παράλληλα θα χρειάζεται οι Γιαπωνέζοι να μην επικρατήσουν της Κολομβίας. Κάτι, όμως, που μόνο απίθανο δε μοιάζει, καθώς οι Λατινοαμερικανοί έχουν μεν προκριθεί, ωστόσο δεν θα ‘ναι αδιάφοροι εξαιτίας του κινήτρου να τερματίσουν πρώτοι. 

Όσο για το ενδεχόμενο η Ιαπωνία να επικρατήσει την τελευταία αγωνιστική, τότε η Εθνική θα πρέπει να κάνει… παπάδες απέναντι στην Ακτή, καθώς θα χρειάζεται νίκη με 3 γκολ περισσότερα απ’ αυτή των Ασιατών για να προκριθεί. 


Αναλυτικά η βαθμολογία (2 αγ.) 

Κολομβία 6 (5-1) 
Ακτή Ελεφαντοστού 3 (3-3) 
Ιαπωνία 1 (1-2) 
Ελλάδα 1 (0-3) 

http://www.sport-fm.gr/



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...