Έφτασε στη Λέσβο η βασίλισσα της Ιορδανίας

Έφτασε στη Λέσβο η βασίλισσα της Ιορδανίας

Κατηγορία

phpanos
Δευτέρα 25/04/2016 – 13:52

βασίλισσα Ράνια

Στο αεροδρόμιο «Οδυσσέας Ελύτης» της Μυτιλήνης προσγειώθηκε η βασίλισσα της Ιορδανίας Ράνια.

Την βασίλισσα της Ιορδανίας υποδέχθηκε η Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Χριστιάνα Καλογήρου.

Η Περιφερειάρχης ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook στιγμιότυπα από την υποδοχή της βασίλισσας της Ιορδανίας.

1

«Σας καλωσορίζουμε στον τόπο μας. Σας υποδεχόμαστε με χαρά. Ευχαριστούμε για την παρουσία σας εδώ, για την ευαισθησία και το πνεύμα αλληλεγγύης που κομίζετε. Ο τόπος μας αντιμετώπισε με ανθρωπισμό το προσφυγικό- μεταναστευτικό ζήτημα. Εσείς γνωρίζετε τι σημαίνει ένα τέτοιο πρόβλημα. Εμείς, ως άνθρωποι, στεκόμαστε δίπλα σε αυτούς που έχουν ανάγκη. Εκ μέρους των ανθρώπων του Βορείου Αιγαίου σας καλωσορίζουμε», είπε η Περιφερειάρχης.

1

Υπενθυμίζουμε ότι, η επίσκεψη θα διαρκέσει δύο ώρες, από τις 12.30 έως τις 14.30 και στο διάστημα αυτό, η βασίλισσα Ράνια θα επισκεφθεί τον καταυλισμό του Δήμου Λέσβου στον Καρά Τεπέ, όπου φιλοξενούνται πρόσφυγες και που λειτουργεί υπό την ευθύνη της διεθνούς ανθρωπιστικής οργάνωσης IRC, η οποία και την προσκάλεσε στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του γραφείου Τύπου της βασιλικής Αυλής, η βασίλισσα Ράνια μετά το πέρας της επίσκεψής της, θα δώσει στα ΜΜΕ μία δήλωσή της και δεν θα παραχωρήσει καμία συνέντευξη.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...