«Έφυγε» από τη ζωή ξαφνικά ο μουσικός παραγωγός Βαγγέλης Γιαννόπουλος

«Έφυγε» από τη ζωή ξαφνικά ο μουσικός παραγωγός Βαγγέλης Γιαννόπουλος
Το μήνυμα του γιου του, Δημήτρη, και το συγκινητικό «αντίο» της Ναταλίας Γερμανού, του Νίνο και άλλων καλλιτεχνών που είχαν συνεργαστεί μαζί του

Θλίψη σκόρπισε στον καλλιτεχνικό κόσμο, η είδηση του θανάτου του Βαγγέλη Γιαννόπουλου. Ο γνωστός παραγωγός «έφυγε» από τη ζωή ,χτες τα ξημερώματα, μετά από ανακοπή καρδιάς.

Ήταν από τους πιο γνωστούς παραγωγούς της ελληνικής δισκογραφίας και είχε στο ενεργητικό του πολλές επιτυχίες. Είχε συνεργαστεί με πολλούς καλλιτέχνες, τραγουδιστές και συνθέτες όπως είναι η Ευρυδίκη, ο Γιώργος Θεοφάνους, ο Βαλάντης, ο Πλούταρχος, η Δέσποινα Βανδή, Στέφανος Κορκολής η Άντζελα Δημητρίου, ο Νίνο, η Πέγκυ Ζήνα και ο Θάνος Πετρέλης. Ήταν παντρεμένος και είχε έναν γιο, ενώ ήταν αδερφός του γνωστού ραδιοφωνικού παραγωγού, Ποσειδώνα Γιαννόπουλου.

Ο γιος του, Δημήτρης, με ένα λιτό μήνυμα στο προφίλ του πατέρα του, στο facebook, ανακοίνωσε τον θάνατό του: «Καλησπέρα είμαι ο γιος του Βαγγέλη, Χθες τα ξημερώματα στις 2 “έφυγε” από τη ζωή ο πατέρας μου ,Βαγγέλης Γιαννόπουλος. Ζητώ συγγνώμη για τον αδέξιο τρόπο που το ανακοινώνω αλλά είναι ο μοναδικός τρόπος να μπορέσουν να το μάθουν οι φίλοι και συνεργάτες του. Η κηδεία του θα γίνει το Σάββατο στις 10 το πρωί, στην εκκλησία του Προφήτη Ηλία, στην Αγία Παρασκευή»

Στο άκουσμα της δυσάρεστης είδησης, οι φίλοι του και συνεργάτες του, θέλησαν να τον αποχαιρετήσουν με τον δικό τους τρόπο. «Υποσχέσου μου, ότι δεν θα σταματήσεις ούτε ένα λεπτό να γελάς από εκεί πάνω. Καλό σου ταξίδι γλυκέ μου Βαγγέλη» έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook η Ναταλία Γερμανού. Ο Νίνο έγραψε :«Δυστυχώς σήμερα ξημέρωσε μία πολύ άσχημη ημέρα. Έφυγε από τη ζωή ένας αγαπημένος μας άνθρωπος, ένας άνθρωπος με ήθος, με αξιοπρέπεια, πάντα χαμογελαστός, και πάντα δίπλα στον δικό μας Νίνο. Βαγγέλη καλό ταξίδι, θα σε έχουμε πάντα στις καρδιές μας! Τα θερμά μας συλληπητήρια και κουράγιο στην οικογένεια». Ο συνθέτης Νίκος Τερζής έγραψε: «Άλλος ένας φίλος σήμερα…»

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...