«Έχασα πάρα πολλά λεφτά στο θέατρο! Ο κόσμος δεν έχει ιδέα για το τι χάνω…»

main

Η δουλειά του ηθοποιού μπορεί να προσφέρει σε ορισμένους επαγγελματίες μεγάλη οικονομική επιφάνεια, όμως η επιχειρηματική δραστηριοποίηση στον χώρο του θεάτρου συχνά μπορεί να σε αφήσει με … άδειες τσέπες.

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε από την δήλωση του Γιάννη Μπέζου για το κόστος της εκπομπής του στην ΕΡΤ και την ατάκα του «είναι ακριβή, μου αξίζει», ο ηθοποιός έδωσε συνέντευξη στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στα χρήματα που πήρε, αλλά και έχασε από την τηλεόραση και το θέατρο.

 

886

 

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου για το αν ως κορυφαίος ηθοποιός, είναι λογικό το κοινό να υποθέτει ότι αμείβεται πλουσιοπάροχα, εκείνος απάντησε:

«Ο κόσμος μπορεί να φαντάζεται τι εισπράττω (παρόλο που πέφτει έξω), δεν έχει ιδέα όμως για το τι χάνω. Και δεν είναι δουλειά του να το ξέρει. Ως παραγωγός, δηλαδή εργοδότης, υπήρξα άψογος και κάτι παραπάνω θα έλεγα. Απόδειξη ότι έχασα πάρα πολλά λεφτά, δεν θέλω να πω το ποσόν γιατί δημιουργούνται εντυπώσεις, αλλά μιλάμε για πολλά λεφτά. Όταν πας να κάνεις αυτή τη δουλειά καλά και με ότι προβλέπεται στις συλλογικές συμβάσεις, με όλους τους συντελεστές καλοπληρωμένος κλπ, δεν υπάρχει περίπτωση να κερδίσεις στο θέατρο. Αυτά τα χρήματα που ξοδεύτηκαν, ξοδεύτηκαν εν γνώσει μου. Δεν τα κλαίω. Χρήματα αρκετά πήραμε από την τηλεόραση και από το θέατρο και χρήματα αρκετά χάσαμε. Αλλά δεν παραπονιέμαι. Θα ήταν τρελό να λέω εγώ «αχ τι αδικημένος που είμαι σ’ αυτή τη δουλειά». Δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά. Στο κάτω-κάτω  δεν έκανα αυτή τη δουλειά ούτε για να βγάλω λεφτά, ούτε για να γίνω πλούσιος. Την έκανα γιατί μου άρεσε και δεν θα μπορούσα να κάνω τίποτε άλλο».

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...