Έως το 2020 στη Red Bull ο Φερστάπεν

Έως το 2020 στη Red Bull ο Φερστάπεν

Την επέκταση της συνεργασίας της με τον Μαξ Φερστάπεν έως το 2020 ανακοίνωσε η Red Bull.

Ο 20χρονος ελπιδοφόρος οδηγός της Formula 1, έγινε την περασμένη σεζόν ο νεαρότερος στα χρονικά της κορωνίδας του μηχανοκίνητου αθλητισμού που πανηγύρισε νίκη σε αγώνα παγκοσμίου πρωταθλήματος. Αυτό συνέβη στο γκραν πρι της Ισπανίας, όταν πέρασε πρώτος την καρό σημαία του τερματισμού σε ηλικία μόλις 18 ετών.

Εφέτος, πήρε τη νίκη στον αγώνα της Μαλαισίας, νωρίτερα μέσα στον μήνα Οκτώβριο, μία ημέρα μετά τα γενέθλιά του. Ο γιος του πρώην «πιλότου», Τζος Φερστάπεν, φέρεται να απασχόλησε «μεταγραφικά» τις Mercedes και Ferrari, αλλά οι άνθρωποι της Red Bull ήταν αποφασισμένοι να «κλειδώσουν» το νεαρό, που κατά γενική ομολογία θεωρείται ο «αυριανός» παγκόσμιος πρωταθλητής.

Παραμονές του γκραν πρι του Όστιν ο επικεφαλής της ομάδας, Κρίστιαν Χόρνερ, στάθηκε ιδιαίτερα στο μέλλον της Red Bull: «Είναι ένας “καθαρόαιμος” οδηγός, με αστείρευτο ταλέντο στο τιμόνι και ένα σπάνιο ένστικτο που απαιτείται για να αγωνιστεί σε τόσο υψηλό επίπεδο. Από τη στιγμή που κοιτάζουμε μακροπρόθεσμα με τον Μαξ, αποτελεί ό,τι καλύτερο στο άθλημα για να “χτίσουμε” επάνω του και να επιτύχουμε όλοι μαζί την κοινή μας φιλοδοξία.»

 

Πηγή: http://www.kontranews.gr/SPOR/306317-Eos-to-2020-ste-Red-Bull-o-PHerstapen ΣΠΟΡ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...