Ήλιος με βροχή σήμερα- Δείτε πού θα εκδηλωθούν καταιγίδες

Ήλιος με βροχή σήμερα- Δείτε πού θα εκδηλωθούν καταιγίδες
Ηλιοφάνεια, αναμένεται σήμερα στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει τους 31 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις, ασθενείς έως μέτριοι και τοπικά στο Σαρωνικό ισχυροί.
Βροχές και τοπικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν τις θερμές ώρες της ημέρας στα ορεινά της Μακεδονίας και της Θράκης.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 30 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 19 έως 31 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 22 έως 32 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 18 έως 29 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 23 έως 30 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν ασθενείς με εξαίρεση το Νότιο Αιγαίο όπου θα πνέουν δυτικοί μέτριοι έως ισχυροί και τοπικά στο Δυτικό Κρητικό και το Μυρτώο σχεδόν θυελλώδεις. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί ασθενείς έως μέτριοι.
Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις οι οποίες τις θερμές ώρες της ημέρας θα πυκνώσουν στα ανατολικά ορεινά τμήματα του νομού και θα εκδηλωθούν πρόσκαιρες μπόρες, αναμένονται στη Θεσσαλονίκη.

Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 30 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν βορειοδυτικοί σχεδόν μέτριοι αλλά σταδιακά θα εξασθενήσουν και θα στραφούν σε νοτιοανατολικούς με την ίδια ένταση.

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...