Ήπειρος: Συνελήφθη ο ένας από τους δύο φυγάδες μετά από μπλόκο της ΕΛΑΣ

Ήπειρος: Συνελήφθη ο ένας από τους δύο φυγάδες μετά από μπλόκο της ΕΛΑΣ
Τον εντόπισε το ελικόπτερο της αστυνομίας – Ο συνεργός του αναζητείται – Εκτιμάται ότι είναι το δίδυμο των ληστών των ταχυδρομείων στο Καναλάκι Πρέβεζας
Aπέδωσε λίγο πριν τις εννιά το βράδυ της Τρίτης η μεγάλη επιχείρησης της αστυνομίας για τον εντοπισμό των επιβατών του αυτοκινήτου ο οδηγός του οποίου δεν σταμάτησε σε σήμα ελέγχου στην περιοχή Βροσύνα έξω από την Ηγουμενίτσα.

Σύμφωνα με το epiruspost.gr τον άνδρα εντόπισε το ελικόπτερο της ελληνικής αστυνομίας που συνέδραμε από αέρος στην επιχείρηση στην περιοχή μεταξύ Ράικου και Κληματιάς.

Αστυνομικοί τον περικύκλωσαν και τον ακινητοποίησαν πριν προλάβει να κάνει την παραμικρή κίνηση.

Ο επόμενος στόχος της ΕΛΑΣ είναι ο εντοπισμός του δεύτερη επιβάτη του αυτοκινήτου που είχε κατεύθυνση προς την πλευρά της Αλβανίας.

Δεν αποκλείεται οι δύο επιβάτες να είναι οι δράστες της ένοπλης ληστείας που είχε γίνει προ ημερών στο ταχυδρομείο της περιοχής Καναλάκι στην Πρέβεζα καθώς οι αστυνομικοί βρήκαν στο αυτοκίνητο ένα Καλάσνικοφ και έναν σάκο που περιείχε χειροβομβίδες.

Το όπλο εστάλη για βαλλιστική εξέταση και κλιμάκιο της Εγκληματολογικής υπηρεσίας έκανε «φύλλο και φτερό» το όχημα που εξετάζεται αν είναι κλεμμένο, αναζητώντας δακτυλικά αποτυπώματα και ίχνη γενετικού υλικού των επιβατών του.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...