Ήρθε η εφαρμογή που σας επιτρέπει να βαθμολογείτε τους συναδέλφους σας

Ήρθε η εφαρμογή που σας επιτρέπει να βαθμολογείτε τους συναδέλφους σας
Υπάρχουν στιγμές που θέλετε να πείτε στους συναδέλφους σας τι σκέφτεστε γι αυτούς, αλλά επειδή αυτό μπορεί να δημιουργήσει έριδες και διαμάχες στο γραφείο, κρατιέστε και “καταπίνετε” τις σκέψεις σας;
   Η Knozen έρχεται να προσφέρει τη λύση (;)   Με μία δωρεάν εφαρμογή, σας επιτρέπει να “σκάψετε” ανώνυμα τον λάκκο στους συναδέλφους σας, με βάση το πόσο καλοί είναι στη δουλειά τους, καθώς και τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητας τους. 

Οι ερωτήσεις που έχουν σχεδιαστεί βέβαια, δεν αφήνουν τους χρήστες να είναι απόλυτα ειλικρινείς.   Δε μπορούν να πουν κάτι κακό για τους συναδέλφους που δε συμπαθούν, αλλά έχουν τη δυνατότητα να αξιολογήσουν πιο θετικά τους υπόλοιπους. Κάθε χρήστης που έχει βαθμολογηθεί, παίρνει μια ειδοποίηση η οποία αναφέρει για ποιο λόγο αξιολογήθηκε. 

Οι βαθμολογίες αυτές αποθηκεύονται και εμφανίζονται στο προφίλ τους, το οποίο αποκαλύπτει τα ισχυρότερα χαρακτηριστικά τους, με βάση τις απαντήσεις.   Τουλάχιστον επτά άνθρωποι από μια επιχείρηση θα πρέπει να εγγραφούν στο app για να μπορέσουν να βαθμολογούν ο ένας τον άλλο. Αυτό γίνεται για να προστατευθεί η ταυτότητα του κάθε χρήστη. Η εφαρμογή έχει ήδη λάβει 2.250.000 δολάρια ως χρηματοδότηση και έκανε την εμφάνισή της στο App Store την περασμένη εβδομάδα. Είναι διαθέσιμη σε διάφορες περιοχές και σταδιακά πρόκειται να απελευθερωθεί παγκοσμίως.   Μια πρόσφατη έρευνα διαπίστωσε ότι για μια θέση εργασίας είναι σημαντικές οι δεξιότητες, ωστόσο ο υποψήφιος, θα πρέπει απαραίτητα να διαθέτει καλή προσωπικότητα. 

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...