Ήρθε η ώρα του Αλέξη να πει στους ξένους να διαγράψουν το χρέος και να μας αφήσουν ήσυχους

Σάββατο 25/06/2016 – 17:00Διαφορετικα να σηκωθουμε και να φυγουμε και εμεις!
Οι μεγάλοι νικητές του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου οι Άγγλοι έβαλαν οριστικό τέλος στη Γερμανική κυριαρχία στην Ευρώπη, έστω και ύστερα από 70 χρόνια, ανοίγοντας το δρόμο και για την απελευθέρωση των προτεκτοράτων του Βερολίνου, από τη δουλειά των μνημονίων που έχουν προκαλέσει φτώχεια, πείνα, εξαθλίωση, απώλεια εθνικής κυριαρχίας και αλλεπάλληλους ταπεινωτικούς εξευτελισμούς.
Τη νέα πραγματικότητα που διαμορφώνεται στην Ευρώπη, μετά το Βρετανικό δημοψήφισμα, θα πρέπει να εκμεταλλευτεί στο έπακρο ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, για να βγάλει οριστικά τη χώρα από τα δεσμά των μνημονίων. Με τρόπο άμεσο και αποφασιστικό, θα πρέπει να διεκδικήσει τη διαγραφή του δημόσιου χρέους, το οποίο δεν είναι βιώσιμο και για να αποπληρωθεί θα χρειαστούν εκατό χρόνια σκλαβιάς, καθώς και εκποίηση δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας.
Το τελεσίγραφο που οφείλει να απευθύνει ο Αλέξης Τσίπρας στους γραφειοκράτες των Βρυξελλών, πρέπει να περιλαμβάνει με ξεκάθαρο τρόπο ένα και μοναδικό δίλημμα: Διαγραφή του χρέους ή… διαγραφή από την Ευρωπαϊκή Ένωση! Τα παιχνίδια των ξένων τοκογλύφων και των Γερμανών με την Ελλάδα και τον ελληνικό λαό πρέπει να τελειώνουν οριστικά και αμετάκλητα.
 
Άλλωστε η χώρα μας, μαζί με τους Βρετανούς είναι οι μεγάλοι νικητές του Β΄ Παγκοσμίου πολέμου και έχουν αποδείξει ιστορικά ότι δεν μπορούν να ζουν σε καθεστώς δουλείας και Γερμανικής κατοχής.
Γιατί η ημέρα ανεξαρτησίας που γιόρτασε χθες η Αγγλία, δρομολογεί εξελίξεις για όλα τα Γερμανικά προτεκτοράτα στην Ευρώπη. Σ΄ αυτό τον αγώνα για ανεξαρτησία η Ελλάδα θα έπρεπε να είχε προηγηθεί κατά έξι χρόνια της Αγγλίας. Βέβαια οι πουλημένοι πολιτικοί μας, οι ντόπιοι δωσίλογοι ολιγάρχες και οι νταβατζήδες της ενημέρωσης έκαναν τα πάντα να κρατούν το λαό καθηλωμένο, ασκώντας καθημερινή τρομοκρατία και πλύση εγκεφάλου από τα κανάλια της διαπλοκής.
Μετά το προχθεσινό δημοψήφισμα του Λονδίνου τα πάντα έχουν αλλάξει.
Ο Ελληνικός λαός έχει σταματήσει να φοβάται γιατί αυτοί που σκορπούσαν το φόβο, έχουν γελοιοποιηθεί και εξευτελιστεί. Απαίτηση της κοινωνίας είναι η ανάληψη άμεσων πρωτοβουλιών για να τελειώνουμε με το καθεστώς δουλείας και ομηρίας, που εξαθλίωσε το λαό και κατέστρεψε την κοινωνία.
Για χρόνια τώρα ο Φάρατζ βροντοφώναζε ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι μια δικτατορία που τσακίζει την Ελλάδα, τη χώρα που γέννησε τη Δημοκρατία.
Οι ντόπιοι δωσίλογοι τον χαρακτήριζαν γραφικό, γιατί έλεγε την αλήθεια.
Είναι ο μόνος που μίλησε για νέα γερμανική κατοχή που εξοντώνει τον Ελληνικό λαό. Και πάλι οι ντουντούκες της διαπλοκής που είναι ταγμένες στην υπηρεσία της Μέρκελ και των ξένων τοκογλύφων τον χαρακτήριζαν… ακροδεξιό. Μέχρι που έφερε τη μέρα της ανεξαρτησίας στην Μεγάλη Βρετανία, ανοίγοντας το δρόμο και για την απελευθέρωση της Ελλάδας. Πλέον δεν έχουμε απολύτως τίποτα να φοβηθούμε.
Γιατί οι Άγγλοι αποτελούν τους παραδοσιακούς μας συμμάχους. Με αυτούς πολεμήσαμε μαζί και απελευθερώσαμε την Ευρώπη από τον Γερμανικό ζυγό. Μ΄ αυτούς θα συνεχίσουμε στην περίπτωση κατά την οποία οι γραφειοκράτες των Βρυξελλών δεν επιλύσουν το πρόβλημα του δημόσιου χρέους. Βέβαια υπάρχει ο κίνδυνος να προλάβουν πριν από εμάς να την κοπανήσουν από το φρενοκομείο της Μέρκελ, οι Ολλανδοί, οι Ιταλοί, οι Φινλανδοί, οι Γάλλοι και πολλές άλλες χώρες που δεν ανέχονται τη Γερμανική κατοχή.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...