Ήττα για τα κορίτσια του Μεσολόγγι 2008 από τις Αμαζόνες Δράμας

Σε λίγο οι καλύτερες φάσεις του αγώνα από το Nafpaktia news.gr

Εντός έδρας ήττα με σκορ 3-0 για τα κορίτσια του Μεσολόγγι 2008 το μεσημέρι της Κυριακής από την ομάδα των Αμαζόνων Δράμας στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α΄ Εθνικής.

Καλό ξεκίνημα από την νεανική ομάδα του Μεσολογγίου που πατούσε καλύτερα στα πρώτα λεπτά του αγώνα έχοντας στο 28΄και μια πολύ καλή στιγμή σε σουτ της 14χρονης Βατσικα το οποίο πέρασε λίγο άουτ από το κάθετο δοκάρι.

Στο 30΄ οι φιλοξενούμενες σε μια φάση που δεν μύριζε όπως λένε στην ποδοσφαιρική ορολογία γκολ πήραν κεφάλι στο σκορ με σουτ της Νεοφύτου από το ύψος της περιοχής και πλάγια, μετά από ολιγωρία της άμυνας των γηπεδούχων 0-1.

Το γκολ όπως ήταν φυσιολογικό ανέβασε την ψυχολογία της ομάδας της Δράμας η όποια αγωνίζεται 10 χρόνια στο πρωτάθλημα της Α΄ Εθνικής φτάνοντας την σεζόν 2013-2014 στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Τα δυο ακόμα τέρματα της αναμέτρησης σημείωσαν στο 60΄η Βασιλείου με σουτ μετά από γύρισμα στην περιοχή της Παπαδοπούλου 0-2, και στο 70΄ η Χατζηνικολάου θα προλάβει την άμυνα της ομάδας του Μεσολογγίου και την Νταβαντζή και τσίμπημα της μπάλας θα διαμορφώσει το τελικό 0-3.

Μεταξύ συγγενών και φίλων το παιχνίδι δυστυχώς, κάτι που σίγουρα δεν αξίζει και δεν αρμόζει στην τεράστια προσπάθεια που καταβάλουν όλα αυτά τα χρόνια οι άνθρωποι που είναι γύρω από την ομάδα, αλλά κυρίως και οι ως επί το πλείστων μικρές αθλήτριες της ομάδας του Μεσολογγίου.

Οι κυριότερες στιγμές του παιχνιδιού:

18΄πασα στην πλάτη της άμυνας, σουτ της Μήτκου άουτ.

23΄σουτ της Birtoiv, εντυπωσιακά σε κόρνερ η Νταβαντζή.

28΄σουτ της Βατσικα, λίγο άουτ.

30΄ΓΚΟΛ, σουτ της αμαρκάριστης Νεοφύτου από το ύψος της περιοχής και πλάγια 0-1.

34΄σουτ της Birtoiv μπλοκάρει η Νταβαντζή.

43΄σουτ της Μήτκου θα μαζέψει η Νταβαντζή.

52΄σκαφτό σουτ της Παπαδοπούλου, πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

60΄ΓΚΟΛ, γύρισμα από αριστερά της Παπαδοπούλου στο δεύτερο δοκάρι, σουτ της Βασιλείου 0-2.

70΄ΓΚΟΛ ,μπαλιά της Παπαδοπούλου στην πλάτη της άμυνας, η Χατζηνικολάου θα προλάβει την έξοδο της Νταβαντζής και με τσίμπημα της μπάλας θα κάνει το 0-3.

73΄καθετι πάσα, σουτ της Birtoiv με την μπάλα να κοντράρει και να καταλήγει κόρνερ.

80΄απευθείας εκτέλεση φάουλ της Βατσικας, ασταθείς απόκρουση Χατζηχαρίστου με την μπάλα να περνάει κόρνερ.

82΄σουτ της Μήτκου άουτ.

Διαιτητές της αναμέτρησης οι κ.κ Τσιρογιάννης, Ανδριανός, Σωτηρόπουλος.

Μεσολόγγι 2008 (Γιάννης Γουλής) Νταβαντζή (78΄Παναγιωτοπούλου), Γρομητσάρη (64΄Φουντούλη), Μαρκουτσά (76΄λ.τ  Αναγνωστοπούλου), Μόκκα, Γεωργαρά, Ευθυμίου, Βάτσικα, Καπνίση, Πούλιου, Λιπο (46΄Βέρρα), Γιαννακά.

Αμαζώνες Δράμας (Σπύρος Φιλίππου) Χατζηχαρίστου, Κατιρτσίδου, Νεοφύτου, Μήτκου, Κοσκερίδου (57΄Γιαμαλη), Κεραμύδα, Birtoiv (84΄Χριστοφυλλάκη), Φωτιάδου, Σωμαδη (65΄Χατζηνικολάου), Παπαδοπούλου, Βασιλείου (89΄Kartalova).

aitosports.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...