Ήττα και αποκλεισμός στις καθυστερήσεις για τον Α.Ο. Λυγιάς. Φωτο-Ρεπορτάζ

Νικητής με σκορ 1-2 μέσα στην έδρα του ΑΟ Λυγιάς αναδείχτηκε ο Αράκυνθος Ματαράγκας και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του κυπέλλου Αιτωλοακαρνανίας.

Ο Αράκυνθος ήταν αυτός που προηγήθηκε στο 25′ με τον Ευθυμίου για να ισοφαρίσει στο επόμενο λεπτό (26′) ο Βασιλόπουλος. Στο 90′ ο Ευθυμίου με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα διαμόρφωσε το τελικό 1-2 και έδωσε την πρόκριση στον Αράκυνθο.

Νικητής με σκορ 1-2 μέσα στην έδρα του ΑΟ Λυγιάς αναδείχτηκε ο Αράκυνθος Ματαράγκας και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του κυπέλλου Αιτωλοακαρνανίας.

Ο Αράκυνθος ήταν αυτός που προηγήθηκε στο 25′ με τον Ευθυμίου για να ισοφαρίσει στο επόμενο λεπτό (26′) ο Βασιλόπουλος. Στο 90′ ο Ευθυμίου με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα διαμόρφωσε το τελικό 1-2 και έδωσε την πρόκριση στον Αράκυνθο. Αξίζει να σημειωθεί ότι λίγο πριν την έναρξη του αγώνα κρατήθηκε ενος λεπτου σιγή για τον Μάκη Βασιλόπουλο φίλαθλο του Α.Ο. Λυγιάς που έφυγε πολύ μικρός σε ηλικία από την ζωή.
 
ΑΟ Λυγιάς: Ασημακόπουλος, Χασανάϊ (75′ Σανιδάς), Βασιλοπουλος, Βεϊζάϊ, Θωμόπουλος, Ζαμπάρας, Κατσάμπας (65′ Αποστολόπουλος), Γεωργακόπουλος, Δημητρακόπουλος, Σκανιάς, Κατσικάς (72′ Νικόπουλος)
Αράκυνθος Ματαράγκας: Γκρέκας, Μπούκαρης Πολ., Ευαγγελόπουλος (58′ Ζαπαντιώτης), Μακραδήμας, Κουρσάρης, Αλεξανδρής, Μπούκαρης Χαρ. (53′ Παπαδόπουλος), Χήρας, Ευθυμίου (90′ Μητσόπουλος), Βδουκάκης, Μπανάκας Ν.Κ. (92′ Κορομπύλης)

 




Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...