Ήττα στη πρεμιέρα για την Ακαδημία Ναυπάκτου

ΕΝΩΣΗ ΑΟΚ ΤΡΙΚΑΡΔΟΣ – ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ 3-0

Με το αριστερό ξεκίνησε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις για το πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΝ Αιτ/νίας η Ακαδημία Ναυπάκτου καθώς ηττήθηκε με σκορ 3 -0 την περασμένη Κυριακή στο γήπεδο Νεοχωρίου από τον Τρίκαρδο Κατοχής
Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν από νωρίς στο σκορ και απέκτησαν και αριθμητική υπεροχή στο 5’ . Τότε ο διαιτητής Κέκελος καταλόγισε πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο  Γουργαρης ενώ ταυτόχρονα απέβαλε τον Τσουκαλά αφού απέκρουσε με το χέρι πάνω στη γραμμή και ενώ η μπάλα κατευθυνόταν προς τα δίχτυα. Το σκορ δεν άλλαξε πάντως στο πρώτο 45λεπτο αν και η ομάδα της Κατοχής είχε και τρία δοκάρια με τους Κουμπαρούλη με σουτ, Φορτσερά με κεφαλιά και Γούργαρη με φαουλ.
Στο δεύτερο  ημίχρονο όμως ο Τρίκαρδος μπήκε δυνατά με σκοπό να εξασφαλίσει τη νίκη εκμεταλλευόμενος και το αριθμητικό πλεονέκτημα. Πέτυχε το 2-0 στο 60’ όταν σε μια αντεπίθεση ο Κουκουρδελης βρήκε με σέντρα τον Γουργαρη και εκείνος δεν αστόχησε στέλνοντας για δεύτερη φορά την μπάλα στα δίχτυα του Χασαπογιάννη. Οι χαμένες ευκαιρίες για τον Τρικαρδο συνεχίστηκαν ενώ το τελικό 3 – 0 διαμόρφωσε με ωραίο ψηλοκρεμαστό πλασέ πάνω από τον τερματοφύλακα Χασαπογιάννη ο Κουκουρδέλης λίγο πριν το τέλος του αγώνα.

Τρικαρδος Κατοχής (Αρ. Μεταξούλης): Κούσουλας, Κοντοπάνος, Κουμπαρούλης, Ράπτης, Κούσουλας Ν., Βαλτογιάννης Κ. (83’ Κογκόλης Α.), Κουκουρδέλης Π., Ντερές, Φορτσεράς Α., Γούργαρης Π., (77’ Μεταξούλης Στ.) Βαλτογιάννης Σ (46’ Μουρκογιάννης).
Ακαδημία Ναυπάκτου (Γ. Βελής): Χασαπογιάννης, Ράικος, Θανασιός, Χατζηανδρέου, Τσουκαλάς, Πελέκης (76’ Κατσάμπας), Γεωργακόπουλος, Κονίδας, Βάζος (65’ Τσοπανάς), Κατσίκας, Σαλμάς (56’ Δημητρόπουλος)
Αυτή την Κυριακή το απόγευμα στις 16.00 η Ακαδημία Ναυπάκτου θα υποδεχθεί στο Παπαχαραλάμπειο τον ΑΟ Παπαδατών



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...