Ήττα στο κύπελλο για τον Απόλλων Ευπαλίου

 2η Αγωνιστική Κυπέλλου ΕΠΣ Φωκίδας_ Απόλλων Ευπαλίου – Ησαΐας Δεσφίνας 2-3

Aνατροπή για τον Απόλλωνα Ευπαλίου, κατά τη 2η αγωνιστική του Κυπέλλου ΕΠΣ Φωκίδας, καθώς έχασε με 2-3 στην έδρα του, στο γήπεδο των Μαλαμάτων, από την ομάδα του Ησαΐα Δεσφίνας που εμφανίστηκε αποτελεσματικότερος και πήρε το ματς.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα από τον Χρήστο Φλέγγα. Στο 41 λεπτό του αγώνα η αντίπαλη ομάδα άνοιξε το σκόρ, παίρνοντας το 0-1, σκορ με το οποίο έκλεισε και το πρώτο ημίχρονο.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου πραγματοποιήθηκε η πρώτη αλλαγή με τον Παναγιώτη Κωτσικογιάννη να περνά στη θέση του Γιώργου Θεοχαρόπουλου. Στο 57ο λεπτό η ομάδα της Δεσφίνας διπλασίασε τα τέρματα της και 0-2! Άλλες δυο αλλαγές μαζεμένες στο όό λεπτο με τους Βαγγέλη Αθανασόπουλο και Ζέκα Κώστα να περνούν στις θέσεις των Ζέρβα Κ και Κωνσταντίνου Κ.

Δύσκολο σημείο για τον Απόλλωνα υπήρξε ο τραυματισμός του Παναγιώτη Κωτσικογιάννη στο 63ο λεπτό και αναγκαστική αλλαγή, με το Χρήστο Σερεντέλλο να τον αντικαθιστά. Ο  αγώνας έφτασε στο 69λ, οπότε και σημειώθηκε το 0-3! Κάπου εκεί ξεκίνησε μια μίνι αντεπίθεση από την ομάδα μας με το Γιώργο Φλέγγα να μειώνει σε 1-3 στο 72 λεπτο και τον Ηλία Κοντό στο 77 λ να βάζει ξανά στο παιχνίδι τον Απόλλωνα με 2-3.

Στα υπόλοιπα λεπτά το σκόρ δεν άλλαξε. Για την επόμενη και τελευταία αγωνιστική του Κυπέλλου στη φάση των Ομίλων ο Απόλλωνας Ευπαλίου θα υποδεχθεί εντός έδρας στο γήπεδο των Μαλαμάτων στον Αετό Λιδορικίου.

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...