Όλα τα παρασκήνια πριν και μετά την ψηφοφορία (Φωτό)

 Όλα τα παρασκήνια πριν και μετά την ψηφοφορία (Φωτό)
Τα… παραλειπόμενα της 2ης ψηφοφορίας στη Βουλή

Η θέα είναι πανοραμική από τα θεωρεία της Βουλής και έτσι ήταν εύκολο να παρατηρήσει κανείς λεπτομέρειες που έχουν την σημασία τους για όσα έγιναν πριν την ψηφοφορία για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας.

Από τους πρώτους έφτασε στην Βουλή, πολλές ώρες πριν τις 12.00, ο ανεξάρτητος πρώην βουλευτής της Χρυσής Αυγής Χρυσοβαλάντης Αλεξόπουλους και έμεινε στο καφενείο μαζί με συνεργάτη του. Το ίδιο δεν έκανε και ο Στάθης Μπούκουρας.

Οι 7 προφυλακισμένοι βουλευτές της Χρυσής Αυγής έφτασαν στην Ολομέλεια στις 11.45.
Πηγαδάκι είχαν στήσει για αρκετή ώρα και συζητούσαν μεταξύ τους ο Δημήτρης Κουκούτσης και ο Ηλίας Παναγιώταρος  με το Νίκο Μιχαλολιάκο.

Το…”σώσε” έγινε από την στιγμή που έφτασε στο έδρανό του ο πρώην πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής. Ο κ. Καραμανλής έφτασε νωρίς στη Βουλή μαζί με τον Προκόπη Παυλόπουλο και από την στιγμή που έκαναν την εμφάνισή τους από εκεί πέρασαν Λυκουρέντζος, Σόδη, Μακρή, Βλαχογιάννης και δεκάδες άλλοι βουλευτές.

Συγκινητική ήταν η στιγμή που πολλοί βουλευτές έσπευσαν να πουν να συλληπητήριά τους στον Γιώργο Κασαπίδη που πρόσφατα έχασε τον πατέρα του.
 
Η Νίκη Φούντα η οποία ανεξαρτητοποιήθηκε από τη ΔΗΜΑΡ έφτασε στην Βουλή ντυμένη στα πράσινα και μάλιστα κάθισε σε άλλη θέση εκεί που κάθονται οι ανεξάρτητοι βουλευτές, πίσω από τον Βασίλη Οικονόμου.

Τελευταίοι έφτασαν στην Ολομέλεια ο Ευάγγελος Βενιζέλος και ο Γιώργος Παπανδρέου αφού είχαν έκτακτη συνάντηση πριν την ψηφοφορία. 

Στην ώρα τους έφτασαν Αντώνης Σαμαράς, Αλέκα Παπαρήγα, Φώτης Κουβέλης και Πάνος Καμμένος.

Αφού είχε ξεκινήσει η διαδικασία έφτασε ο Αλέξης Τσίπρας.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...