Όλη η αλήθεια για την κατάσταση της υγείας του Κώστα Κόκλα

Τρίτη 24/05/2016 – 21:10Σοκ έχει προκαλέσει στο πανελλήνιο έχει η περιπέτεια της υγείας του Κώστα Κόκλα, ο οποίος και αισθάνθηκε αδιαθεσία κατά τη διάρκεια της βραδινής παράστασης «Γαμπροί για πούλημα» στο θέατρο Ράδιο Σίτυ της Θεσσαλονίκης και μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο με ισχαιμικό επεισόδιο.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Άρη Καβατζίκη στο Πρω1νό, στη δεύτερη και τελευταία παράσταση της Κυριακής, ο Κώστας Κόκλας εμφανίστηκε στην πρώτη σκηνή πάνω στο θέατρο και ένιωσε αμέσως μια πολύ έντονη αδιαθεσία και πόνο στο στήθος.
Οι συνάδελφοί του ανησύχησαν, διέκοψαν την ίδια στιγμή την παράσταση και ρώτησαν το κοινό αν υπάρχει κάποιος γιατρός. Ευτυχώς υπήρχε και έσπευσε στον ηθοποιό, είδε τη σοβαρότητα της κατάστασής του και κάλεσε αμέσως ασθενοφόρο. Ο δημοφιλής ηθοποιός βρέθηκε στο νοσοκομείο «Άγιος Παύλος», όπου του έγινε στεφανιογράφημα. Αυτό έδειξε πως η μία αρτηρία της καρδιάς το ήταν φραγμένη και για το λόγο αυτό υπεβλήθη αγγειοπλαστική με τοποθέτηση στεφανιαίου στεντ (μπαλονάκι)
Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, η επέμβαση στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, αλλά ο ασθενής νοσηλεύεται ακόμη στη ΜΕΘ και θα οδηγηθεί σε δωμάτιο την Τρίτη, ενώ στο τέλος της εβδομάδας αναμένεται να πάρει εξιτήριο και να επιστρέψει στην Αθήνα.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...