Όμηροι τραπεζίτες και επιχειρηματίες!

Εφημερίδα πρωτοσέλιδο

ΑΥΣΤΗΡΟ ΕΛΕΓΧΟ ΔΙΕΤΑΞΑΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ 20 ΧΡΟΝΩΝ – ΣΤΟΧΟΣ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΝΑ ΦΑΝΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΠΛΟΥΣΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ – OΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΤΗΣ ΕΚΤ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΛΩΣΕΙ ΤΟ EΛΛΗΝΙΚΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΨΑΧΝΟΥΝ OFFSHORE ΚΑΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ ΧΙΛΙΑΔΩΝ – ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ, ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ ΤΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ, ΜΕΣΑΖΟΝΤΩΝ, ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ, ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΕΚΔΟΤΩΝ

ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΞΙ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ προειδοποιήσαμε, ότι οι ξένοι τοκογλύφοι δεν πρόκειται να αφήσουν τίποτα όρθιο! Μετά τη λεηλασία της δημόσιας περιουσίας θα ακολουθούσε ο αφελληνισμός των τραπεζών, η αρπαγή όλων των μεγάλων επιχειρήσεων, των ξενοδοχείων και των ακινήτων και στην τελική φάση η Τρόικα θα έθετε σε καθεστώς δικαστικής ομηρίας πολιτικούς, τραπεζίτες, εκδότες και επιχειρηματίες που για χρόνια τώρα στήριζαν δουλικά τα σχέδιά της ελπίζοντας ότι οι ίδιοι θα εξασφάλιζαν ιδιότυπη ασυλία.

Η απόφαση Ντράγκι και των ελεγχόμενων από αυτόν μηχανισμών της ΕΚΤ για εξονυχιστικό έλεγχο όλων των δανείων που έχουν δοθεί τα τελευταία 20 χρόνια, με παράλληλη έρευνα για τους επιχειρηματίες αλλά και τα Διοικητικά Συμβούλια όλων των τραπεζών, οδηγεί το τραπεζικό, επιχειρηματικό, πολιτικό και εκδοτικό σύστημα της χώρας σε κατάσταση δικαστικής ομηρίας.

Γιατί δεν πρόκειται για τυπικούς ελέγχους αλλά για γιγαντιαία έρευνα, που θα πραγματοποιηθεί απ’ τους πανίσχυρους μηχανισμούς της ΕΚΤ και περιλαμβάνει:

•             Τα μέλη των Δ.Σ. των τραπεζών και ειδικά αυτά που προέρχονταν απ’ τον επιχειρηματικό κόσμο και είχαν συνάψει προνομιακά δάνεια με τις τράπεζες.

•             Έλεγχο όλων των εταιρειών των ακίνητων περιουσιακών στοιχείων, των καταθέσεων στο εξωτερικό και των offshore, για τους επιχειρηματίες, που εμφανίζουν μεγάλο τραπεζικό δανεισμό. Στην ουσία αυτό αφορά όλους τους μεγάλους επιχειρηματίες, οι οποίοι άντεξαν τα έξι εφιαλτικά χρόνια του μνημονίου.

•             Την αγορά και την πώληση μετοχών από στελέχη τραπεζικών ιδρυμάτων, αλλά και επιχειρηματίες που δανειοδοτούνταν απ’ τις τράπεζες. Ήδη στους μηχανισμούς της ΕΚΤ έχουν φτάσει τα πρώτα στοιχεία, τα οποία είναι άγνωστο ποιοι τα έχουν παραδώσει, που αποκαλύπτουν μεγάλα σκάνδαλα, με τις αυξήσεις κεφαλαίου τραπεζών και επιχειρήσεων αλλά και χρηματιστηριακές απάτες που στήθηκαν από τραπεζικά στελέχη και ολιγάρχες.

•             Παράλληλα ενεργοποιείται η Δικαιοσύνη για μια σειρά υποθέσεων που αφορούν μαύρους λογαριασμούς στο εξωτερικό από επιχειρηματίες οι οποίοι εμφανίζονται σήμερα να έχουν μεγάλα τραπεζικά ανοίγματα.

Στην ουσία οι έλεγχοι των μηχανισμών της ΕΚΤ θέτουν σε ομηρία ολόκληρο το σύστημα. Πολύ σύντομα αναμένεται να παρελάσουν απ’ τα ανακριτικά γραφεία εκατοντάδες μεγαλόσχημοι επιχειρηματίες, τραπεζίτες, εκδότες, πολιτικοί, μεσάζοντες και άλλοι παράγοντες του συστήματος της διαπλοκής. Βέβαια ο Ντράγκι και οι ξένοι τοκογλύφοι δεν αποφάσισαν να  προχωρήσουν στις κινήσεις αυτές για να ξεβρομίσουν το επιχειρηματικό σύστημα στην Ελλάδα. Στόχος της ΕΚΤ και των ξένων τοκογλύφων είναι να οδηγήσουν σε κατάσταση δικαστικής ομηρίας τραπεζίτες, επιχειρηματίες και πολιτικούς για να μπορέσουν να επιταχύνουν τη λεηλασία δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας. Γιατί κανείς δεν θα μπορεί να αντιδράσει στην άλωση των τραπεζών, την αρπαγή των μεγάλων επιχειρήσεων, των ακινήτων και των ξενοδοχείων αφού η λεγόμενη επιχειρηματική, τραπεζική και πολιτική ελίτ θα βρίσκεται ένα βήμα πριν απ’ τον Κορυδαλλό. Οι κινήσεις Ντράγκι είναι στρατηγικές για να ακυρωθεί κάθε αντίδραση στη μεγάλη λεηλασία που σχεδιάζουν οι ξένοι τοκογλύφοι. Στην περίπτωση κατά την οποία τα σχέδια της ΕΚΤ προχωρήσουν και δεν υπάρξει αντίδραση, τότε μέσα σε χρόνο ρεκόρ το σύνολο των τραπεζών των μεγάλων επιχειρήσεων και της μεγάλης ακίνητης περιουσίας, θα περάσουν στα χέρια των ξένων τοκογλύφων.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...