«Όμηρος» του πετρελαίου η Wall Street

«Όμηρος» του πετρελαίου η Wall Street
Ισχυρή πτώση για τις αμερικανικές μετοχές, καθώς συνεχίζεται η υποχώρηση πετρελαίου και τα δυσάρεστα μηνύματα από την Κίνα, με τους Dow και S&P να σημειώνουν την χειρότερη εβδομάδα τους για το 2014.
Ο Dow σημείωσε πτώση -312 μονάδες ή 1,78% στις 17.284 μονάδες, ο S&P 500 κατέγραψε απώλειες 1,64% στις 2.002 μονάδες, ενώ ο Nasdaq υποχώρησε 1,15% στις 4.654 μονάδες.

Ο S&P 500 έχασε 3,5% σε επίπεδο εβδομάδας, ο Dow Jones, σημείωσε απώλειες 3,8% στην εβδομάδα, ενώ ο Nasdaq τελείωσε την εβδομάδα με πτώση 2,7%.

“Η πτώση ξεκίνησε μία εβδομάδα πριν, ανακάμψαμε από τα χαμηλά Οκτωβρίου σε ένα επίπεδο αναμφισβήτητα υπερτιμημένο και όταν έχουμε υπερτίμηση, όλα πρέπει να είναι σωστά, πράγμα που δεν συμβαίνει τώρα, με τι τιμή του πετρελαίου σε αυτό το επίπεδο και ότι αυτό σημαίνει για την Ρωσία, την Ευρώπη και τις ΗΠΑ”, σημειώνει στο CNBC ο Johnson Advisors, επικεφαλής του Hugh Johnson Advisors.

Το αμερικανικό αργό υποχώρησε χαμηλότερα και από τα 58 δολάρια, μετά την υποβάθμιση των εκτιμήσεων της Διεθνούς Υπηρεσίας Ενέργειας για την παγκόσμια κατανάλωση, ενώ η βιομηχανική παραγωγή στην Κίνα υποχώρησε υψηλότερα του αναμενόμενου, επαναφέροντας τις ανησυχίες για την κατεύθυνση που θα ακολουθήσει το 2015 η δεύτερη ισχυρότερη οικονομία της υφηλίου…



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...