Όργια με ανήλικες στην Κύπρο: Άφαντη η 14χρονη – Κλείνει το τηλέφωνο στους αστυνομικούς

Όργια με ανήλικες στην Κύπρο: Άφαντη η 14χρονη - Κλείνει το τηλέφωνο στους αστυνομικούς
Τι οδήγησε τα δύο κορίτσια στα ναρκωτικά και την εκπόρνευση;
Θέμα χρόνου θεωρούσαν οι ανακριτές της πολύκροτης υπόθεσης οργίων με ανήλικες στην Κύπρο τον εντοπισμό της 14χρονης, η οποία πρόσφερε σεξουαλικές υπηρεσίες έναντι αμοιβής. Αστυνομικός εκπρόσωπος ανέφερε στο alithia.com.cy ότι εντοπίσθηκε ο αριθμός του κινητού τηλεφώνου της ανήλικης παρόλα αυτά όμως όταν κλήθηκε έκλεισε τη γραμμή.

Για την υπόθεση συνελήφθη ο γνωστός επιχειρηματίας της Κύπρου, Κωνσταντίνος Λευκαρίτης  και ο 35χρονος φίλος του Νίκος Νικολάου. Και οι δύο προφυλακίστηκαν για 6 μέρες μέχρι να ολοκληρωθούν οι έρευνες της αστυνομίας. Την υπόθεση κατήγγειλε στην αστυνομία 15χρονη η οποία είχε γνωριστεί με τον Νίκο Νικολάου στο Facebook. Όπως υποστήριξε, ο Νικολάου την απήγαγε και την πήγε στο διαμέρισμά του όπου τη βίασε.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, στο ίδιο διαμέρισμα βρισκόταν και μια 14χρονη η οποία πρόσφερε σεξουαλικές υπηρεσίες έναντι αμοιβής. Ο Νικολάου, σύμφωνα πάντα με την καταγγελία, μετέφερε τις δύο ανήλικες στο σπίτι του 57χρονου Λευκαρίτη και εκεί ήρθαν σε σεξουαλική επαφή και με τον επιχειρηματία.

. Ο 57χρονος επιχειρηματίας αρνείται να απαντήσει στις ερωτήσεις των ανακριτών. Εξακολουθεί να νοσηλεύεται από την Πέμπτη που παρουσίασε αδιαθεσία, στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, αυστηρά φρουρούμενος.

. Ο 35χρονος φίλος του υποστήριξε ότι ξεγελάσθηκε από την όψη των κοριτσιών, νόμιζε ότι ήταν μεγάλες και πως ό,τι έγινε, έγινε με τη θέληση τους.

ΚΥΠΡΟΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...