Όσκαρ 2015: Αισθητή η απουσία της Τζόαν Ρίβερς

Όσκαρ 2015: Αισθητή η απουσία της Τζόαν Ρίβερς
Στην  87η  τελετή των Όσκαρ , η ηθοποιός και τραγουδίστρια Τζένιφερ Χάντσον ακολούθησε το καθιερωμένο αφιέρωμα τοι  In Memoriam για όσους έφυγαν από τη ζωή τον προηγούμενο χρόνο, τραγουδώντας για αυτούς.
Προηγήθηκε η εισαγωγή της Μέριλ Στριπ, που απήγγειλε συγκινητικά Τζόαν Γκίντεον: «Ένας άνθρωπος λείπει από τη ζωή μας κι ολόκληρος ο κόσμος μοιάζει άδειος…».Πολλά ονόματα ανθρώπων του σινεμά που χάθηκαν στο διάστημα που μεσολάβησε  από την προηγούμενη απονομή των Όσκαρ, με πιο πρόσφατο τον Λουί Ζουρντάν και τους Μάικ Νίκολς, Ρόμπιν Γουίλιαμς, Μίκι Ρούνεϊ, Τζέιμς Γκάρνερ, Μάγια Αγγέλου, Ελίζαμπεθ Πένα, Ανίτα Έκμπεργκ, Λορίν Μπακόλ.,Αίσθηση προκάλεσε η απουσία αναφοράς στο όνομα της ηθοποιού και τηλεπαρουσιάστριας του αμερικανικού τηλεοπτικού σόου «Fashion Police», Τζόαν Ρίβερς. Η Ρίβερς, η οποία ήταν γνωστή για τα σχόλιά της, τα οποία συχνά προκαλούσαν οργή, ήταν μια από τις πιο μισητές γυναίκες του Χόλυγουντ και απ’ ότι φαίνεται δεν βρήκε θέση στο αφιέρωμα. Η απουσία έγινε αμέσως αισθητή, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί «θέμα» στα social media και να ζητηθούν εξηγήσεις από την Ακαδημία Κινηματογράφου.
Η απάντηση της Ακαδημίας δεν ήταν καθόλου ικανοποιητική, αφού το μόνο που ανέφερε είναι πως η Τζόαν Ρίβερς μαζί με άλλους, οι οποίοι δεν χώρεσαν στο ζωντανό αφιέρωμα που έλαβε χώρα στην τελετή απονομής των Όσκαρ, στο Dolby Theatre του Λος Άντζελες βρίσκονται στο site της Ακαδημίας.


Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...