Όσο η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου κάνει τα μπάνια της στον Alpha τρέχουν

Όσο η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου κάνει τα μπάνια της στον Alpha τρέχουν
Ολα γίνονται σε αυτή την ζωή! Μόνο του σπανού τα γένια δεν γίνονται! Ετσι, τι κι αν δεν το ΄χει καθόλου η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου το τηλεοπτικό τάλαντο; Εκείνη αυτή την εποχή σκίζει τα κύματα και ένα ολόκληρο κανάλι τρέχει για να της στήσει την νέα της εκπομπή, με στόχο βεβαίως-βεβαίως το κορίτσι να χριστεί με δόξα και τιμή αυτό το χειμώνα βασική παρουσιάστρια. Αλλωστε ηταν στην αναμονή για δύο ολόκληρα χρόνια…

Αποτέλεσμα; Κόσμος και ντουνιάς πέρασε από οντισιόν στο στούντιο “Pro”, προκειμένου να βρεθούν οι… εκλεκτοί και οι ιδανικοί που θα σταθούν δίπλα της. Σύμφωνα με τα νεότερα ,λοιπόν, εκεί στην Κάντζα φαίνεται πως κατέληξαν και απ ΄ότι όλα δείχνουν οι βασικοί συνεργάτες της Κωνσταντίνας θα είναι ο Πέτρος Κουσουλός και Νίκος Γεωργιάδης (αλήθεια σε ποια… δημοσιογραφική γλώσσα του κόσμου θα επικοινωνούν μαζί της;) , όπως επίσης και η Μαριλένα Παναγιωτοπούλου, η οποία μόλις σου λέει έφτασε από το… Ντουμπάι και δέχτηκε την παραπάνω πρόταση και είπε να πέσει κι αυτή στην… κατάρα του μεροκάματου, αν και δεν το ΄χει ανάγκη! Ομως, όπως κι εσύ ξέρεις το χρήμα πολλοί εμίσησαν, την δόξα ουδείς.

Το συγκεκριμένο παρεάκι δε, θα μας λέει “καλημέρα” κάθε Σαββατοκύριακο πρωί, περίπου την ώρα που έβγαινε στον αέρα και το “Μες την καλή χαρά”!

ΖΩΗ ΚΑΙ ΣΤΥΛ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...