Όταν η Μελάνια συνάντησε τον Τζάντιν Τριντό (Εικόνες)

Όταν η Μελάνια συνάντησε τον Τζάντιν Τριντό (Εικόνες)

Όταν η Μελάνια συνάντησε τον Τριντό (Εικόνες)

Έχοντας ένα διάπλατο χαμόγελο μέχρι τα αυτιά, η Μελάνια Τραμπ συναντήθηκε με τον Τζάντιν Τριντό στο Τορόντο με αφορμή την έναρξη των αγώνων Invictus Games όπου η ίδια ηγείται την αμερικάνικη αντιπροσωπεία των αθλητών που θα μετάσχουν σε διεθνή αθλητική διοργάνωση.

Η Μελάνια, λοιπόν, όχι μόνο χαμογέλασε διάπλατα και ενθουσιάστηκε αρκετά που τον είδε, αλλά αγκάλιασε τον Πρωθυπουργό του Καναδά και μετά τον φίλησε σταυρωτά, με τον ίδιο να την κρατάει από τους αγκώνες.

Με τον  θερμό χαιρετισμό να κρατάει αρκετά δευτερόλεπτα, τα φλας πήραν αμέσως φωτιά καταγράφοντας βήμα βήμα την αγκαλιά και το φιλί της Μελάνιας και του Τριντό.

Φορώντας ένα ασπρόμαυρο Dior κουστούμι, η Μελάνια χαιρέτησε και την γυναίκα του Τριντό, Σοφί, καθώς και τα παιδιά τους, ενώ στην συνέχεια ο Πρωθυπουργός και η Πρώτη Κυρία συνομίλησαν μαζί με τον υπουργό Άμυνας του Καναδά, Χαρίτ Σαγιάν.

Πάντως, αυτό που επεσήμαναν όλα τα μέσα είναι πως η εμφάνιση της Μελάνια με τον Πρίγκιπα Χάρι που είχε προηγηθεί δεν είχε καμία σχέση με αυτή του Τριντό, καθώς στην πρώτη η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ ήταν αρκετά «μαγκωμένη» και νευρική, ενώ στην δεύτερη πολύ πιο απελευθερωμένη και χαλαρή.

Βέβαια, η Μελάνια έρχεται τρίτη στη σειρά με τις γυναίκες από τον πολιτικό- βασιλικό κύκλο που έχουν γοητευτεί κι εκείνες με τον Τριντό, με τρανό παράδειγμα τις καυτές ματιές της Ιβάνκα τον περασμένο Φεβρουάριο.

Πηγή: http://www.kontranews.gr/KOSMOS/302624-Otan-e-Melania-synantese-ton-Tzantin-Trinto-Eikones ΚΟΣΜΟΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...